Ελλάδα

Ομολόγησε ο αγγειοχειρουργός: “Η Ντιάνα πέθανε στα χέρια μου”

Ομολόγησε ο αγγειοχειρουργός: “Η Ντιάνα πέθανε στα χέρια μου”
Η απολογία του γιατρού που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας.

Στις φυλακές παραμένει ο 38χρονος ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης ασθενούς του, παρά τη στροφή που έκανε κατά τη συμπληρωματική απολογία, την οποία έδωσε στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Υπό το βάρος των στοιχείων που περιήλθαν στη δικογραφία, ο γιατρός φαίνεται πως κατά τη 2ωρη απολογία του ακολούθησε εκ διαμέτρου αντίθετη υπερασπιστική γραμμή συγκριτικά με την αρχική απόλυτη άρνηση για την εμπλοκή του στον θάνατο της γυναίκας.

Φέρεται να αποδέχθηκε ότι η 36χρονη -μητέρα τριών παιδιών- πέθανε στα χέρια του, ομολογώντας ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο κατηγορούμενος, αν και από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του αρνούνταν με κάθε τρόπο οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, έκανε στροφή 180 μοιρών στην υπερασπιστική του γραμμή και άλλαξε την αρχική του απολογία.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το dailythess.gr, παραδέχτηκε ότι η γυναίκα έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της επέμβασης που της έκανε ο ίδιος και απέδωσε το θάνατό της στο φάρμακο της αναισθησίας που της χορηγήθηκε.

Για να δικαιολογήσει το γεγονός πως στη συνέχεια πήρε το άψυχο σώμα της από το νοσοκομείο και με το αυτοκίνητό του το μετέφερε και το πέταξε σε χαράδρα στην περιοχή Παλιούρι Χαλκιδικής, όπου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, είπε πως το έκανε γιατί φοβήθηκε. Υποστήριξε πως λειτούργησε υπό καθεστώς φόβου εξαιτίας του θανάτου της ασθενούς.

Οι νέοι ισχυρισμοί του δεν στάθηκαν ικανοί να πείσουν εισαγγελέα και ανακρίτρια, που συμφώνησαν ότι πρέπει να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος.

Το πτώμα της 36χρονης βρέθηκε στις 3 Μαΐου, σε γκρεμό στο Παλιούρι Χαλκιδικής, μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της (26/4). Οι πρώτες υποψίες στράφηκαν στον γιατρό καθώς είχε ραντεβού με τη γυναίκα στο νοσοκομείο, το οποίο εφημέρευε κατά την ημέρα της προγραμματισμένης επέμβασης (κιρσοί). Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του από το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του γιατρού, ενώ στο αυτοκίνητό του βρέθηκε DNA της θανούσας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments