Αθλητισμός

Η γκολάρα του Φορτούνη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ: “Ναι, το ήθελα” (vid)

Η γκολάρα του Φορτούνη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ: “Ναι, το ήθελα” (vid)
Ο Κώστας Φορτούνης απέδωσε στην «προπόνηση» την εκπληκτική έμπνευσή του να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο φιλικό με τη Μαλίν. "Έτοιμοι στα προκριματικά" το μήνυμά του για τη συνέχεια.

​Απόρροια της προπόνησης σε απευθείας εκτελέσεις κόρνερ χαρακτήρισε το πανέμορφο τέρμα του, με αυτό τον τρόπο, απέναντι στη Μαλίν ο Κώστας Φορτούνης. 

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός… επιβεβαίωσε πως όντως σημάδευε εστία, ενώ έστειλε το μήνυμά του για τους κρίσιμους αγώνες που έρχονται για τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Olympiacos TV:

Για το γκολ και το αν θα περίμενε η μπάλα να πάρει αυτή την πορεία: «Το προσπαθώ πολλές φορές στην προπόνηση, το προσπαθώ και στον αγώνα μερικές φορές. Όποτε μου βγαίνει είναι ένα πανέμορφο γκολ. Όσο το κάνω μέσα στην προπόνηση, μπορεί και να μου βγαίνει και μέσα στον αγώνα. Οπότε ναι, το ήθελα». 

Για την εικόνα στο φιλικό με την Μαλίν και το αν θεωρεί ότι η ομάδα θα είναι στο επίπεδο που πρέπει στα πρώτα επίσημα παιχνίδια: «Παίξαμε με μια καλή ομάδα, που παίζει στο βέλγικο πρωτάθλημα. Εμείς δείξαμε από την πλευρά μας ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Κάναμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μέσα στην προπόνηση ώστε να είμαστε έτοιμοι και στα άλλα φιλικά να ανεβάσουμε την απόδοσή μας για να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά». 

Δείτε το γκολ του Φορτούνη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και τις δηλώσεις του:

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments