Αθλητισμός

Νέα συνεργασία για την ΑΕΚ με “φόντο” το μέλλον

Νέα συνεργασία για την ΑΕΚ με “φόντο” το μέλλον
Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής δράσης των Ακαδημιών της, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με το "Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο".

​Η ΑΕΚ δεν θέλει να βγάλει μόνο καλούς παίκτες, αλλά και καλούς… μαθητές!

Γι’ αυτό το λόγο, η «Βασίλισσα» ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το «Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο».

Έτσι, οι Νίκος Χατζής και Βαγγέλης Τσεπέλης, πέρα από προπονητές στις «κιτρινόμαυρες» Ακαδημίες, θα αναλάβουν να κοουτσάρουν και παιδιά του εκπαιδευτηρίου, ενώ το εν λόγω Ίδρυμα θα παράσχει υποτροφίες στους μαθητές-αθλητές της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Η AEK B.C. στο πλαίσιο ενίσχυσης του Αναπτυξιακού Προγράμματος και της "ΑEK B.C ACADEMY – DRAGAN SAKOTA" συνεργάζεται από τις 3 Ιουλίου 2017 με τo "Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο" (Πελοπίδα 85, Περιστέρι).

Στο πλαίσιο της συμφωνίας είχαμε προαναγγείλει και δράσεις-έκπληξη με τις οποίες θα επικυρωθεί μια ευρύτερη συνεργασία. Ανακοινώνουμε, λοιπόν, ότι μετά από κοινή επιθυμία των δύο πλευρών και με απόφαση του επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, προπονητές ΚΑΙ της σχολικής ομάδας του "Παπαχαραλαμπείου Εκπαιδευτηρίου" αναλαμβάνουν οι προπονητές των Τμημάτων Υποδομής, Νίκος Χατζής και Βαγγέλης Τσεπέλης.

Οι "Ενωσίτες" τεχνικοί επωμίζονται το βάρος να καθοδηγήσουν τους μαθητές του Σχολείου στο Πρωτάθλημα και να τους μυήσουν στα μυστικά του αθλήματος.

Οι μαθητές-αθλητές της ΑΕΚ από την πλευρά τους θα έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν στο «Παπαχαραλάμπειο» με Υποτροφίες, που θα παράσχει το Ίδρυμα. Οι αθλητές, ή οι γονείς-κηδεμόνες τους, που επιθυμούν να αγωνιστούν ή αγωνίζονται στην ΑΕΚ και θέλουν να σπουδάσουν στο "Παπαχαραλάμπειο" μπορούν να αποταθούν στη Γραμματεία των Γραφείων της ΑΕΚ B.C. (τηλ. 210-2821008, ώρες 11:00-17:00).

"Στο «σχολειό» της ΑΕΚ η αθλητική εκπαίδευση αποτελούσε και αποτελεί την πεμπτουσία των προσπαθειών μας από την πρώτη ημέρα αναγέννησης των Τμημάτων Υποδομής. Ο αθλητισμός και η εκπαίδευση με τη μορφή της ακαδημαϊκής γνώσης συνιστούν, ωστόσο, τους πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζονται οι μαθητές όλων των βαθμίδων, από το Νηπιαγωγείο έως το Λύκειο, γεγονός καθοριστικό για το (αθλητικό και επαγγελματικό) μέλλον τους. Γι’ αυτόν τον στόχο και η συμφωνία με ένα από τα παλαιότερα και πλέον αξιολογημένα ιδρύματα στην Αττική.

Σκοπός του Εκπαιδευτηρίου είναι η παροχή ολοκληρωμένης παιδείας, η δημιουργία κριτικής σκέψης και η καλλιέργεια της ψυχής των μαθητών του σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και ασφαλές. Εδώ η πρόοδος είναι συνεχής, η μάθηση γίνεται βίωμα, η γνώση συναντά το παιχνίδι», όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Εκπαιδευτηρίου.

Σκοπός της ΑΕΚ B.C. είναι οι αθλητές της, ή επίδοξοι αθλητές των Τμημάτων Υποδομής και της Ακαδημίας μαζί με την άσκησή τους και τις υψηλές επιδόσεις στα γήπεδα να ακολουθήσουν υπό τις καλύτερες συνθήκες και τις σπουδές τους".

Και οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα…».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments