Αθλητισμός

Τελειώνει και του Βούκοβιτς ο Ολυμπιακός

Τελειώνει και του Βούκοβιτς ο Ολυμπιακός
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την Κόνιασπορ για την απόκτηση του Γιάγκο Βούκοβιτς, αν και κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει την περίπτωση Μίλος Κοσάνοβιτς.

​Την μεσοαμυντική του γραμμή ετοιμάζεται να ενισχύσει ο Ολυμπιακός, με την απόκτηση του Οφόε και του Ζιλέ στα χαφ και την απόκτηση ενός αξιόλογου κεντρικού αμυντικού. 

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Κόνιασπορ για την απόκτηση του Γκιάγκο Βούκοβιτς, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Μπέσνικ Χάσι. 

Η σημερινή και η αυριανή ημέρα, μάλιστα, θεωρούνται σημαντικές για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σέρβου στόπερ στους πρωταθλητές Ελλάδας. 

Πρόθεση της διοίκησης είναι να τελειώσει σύντομα η υπόθεση, ώστε ο διεθνής άσος να έρθει στην Αθήνα για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ταξιδέψει για το Βέλγιο και να τεθεί στη διάθεση του Κοσοβάρου προπονητή. 

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως κανείς δεν μπορεί να ξεγράφει την περίπτωση του Μίλος Κοσάνοβιτς, ο οποίος αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι σταντ μπάι.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments