Ελλάδα

(upd) Βρέθηκε το πτώμα του αστυνομικού Α. Δημοτάκη (pic)

(upd) Βρέθηκε το πτώμα του αστυνομικού Α. Δημοτάκη (pic)
Στον αστυνομικό Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί εδώ και δυόμιση μήνες φέρεται να ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Κυρα-Ελένη στον Υμηττό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός εντοπίστηκε από περιπατητή δίπλα σε μονοπάτι που χρησιμοποιούν περιπατητές και ποδηλάτες. Aμέσως ενημερώθηκε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που με τη σειρά του έστειλε σήμα στην τοπική Αστυνομία. Στο σημείο βρέθηκαν ιατροδικαστής και ομάδα αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Δίπλα στο πτώμα βρέθηκε ένα πιστόλι το οποίο μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως ανήκει στον 38χρονο αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στις 25 Απριλίου.Ο αστυνομικός χάθηκε από την Καισαριανή όπου έμενε. Φως στην έρευνα έριξε η διασταύρωση του σειριακού αριθμού του πιστολιού και αυτό γιατί ο Δημοτάκης όταν εξαφανίστηκε είχε μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο.

Παράλληλα οι συγγενείς φέρεται να αναγνώρισαν τα ρούχα παρά το γεγονός ότι αυτά είχαν αλλοιωθεί από τις συνθήκες που επικρατούσαν. Αναμένεται και η διασταύρωση των στοιχείων του με τη μέθοδο του DNA.

Την εξαφάνιση του 38χρονου Αρχιφύλακα,είχε δηλώσει η οικογένειά του, και οι συνάδελφοί του, καθώς δεν είχε παρουσιαστεί στην υπηρεσία του στις 25 Απριλίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments