Lifestyle

Con Ηλιόπουλος: Ο αυτοδίδακτος Έλληνας σχεδιαστής μόδας που διαπρέπει στο εξωτερικό (pics)

Con Ηλιόπουλος: Ο αυτοδίδακτος Έλληνας σχεδιαστής μόδας που διαπρέπει στο εξωτερικό (pics)
Η Αυστραλία "παραμιλά" με τα ρούχα του.

Ο Con Ηλιόπουλος είναι ο Διευθυντής Δημιουργικού και Σχεδιαστής του CON ILIO, ενός οίκου μόδας για βραδινά φορέματα και νυφικά με έδρα τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, που ξεκίνησε το 2016. Έχει αναδειχθεί γρήγορα ως ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές της Μελβούρνης για επίσημα βραδινά και νυφικά φορέματα.

Όπως αναφέρει το ellines.com, είναι ένας αυτοδίδακτος σχεδιαστής που ξεκίνησε το ταξίδι του στη μόδα, δημιουργώντας στο πάτωμα του σαλονιού του. Από νεαρή ηλικία έμαθε μερικές από τις δεξιότητές του από τη μητέρα και τη γιαγιά του, που ήταν αυτοδίδακτες μοδίστρες. Έφτιαξε το πρώτο του φόρεμα όταν ήταν 15 χρονών, το οποίο ήταν για μία οικογενειακή φίλη.

Από τότε που αποφοίτησε από το κολλέγιο της St Monica, ο Con Ηλιόπουλος εργάστηκε στο πάθος του για την υψηλή ραπτική. Εμπνέεται από τα ταξίδια και τη δύναμη των γυναικών, δημιουργώντας ραπτική που τιμά τη θηλυκότητα και τη δύναμη.

“Μια γυναίκα πρέπει πάντα να αισθάνεται εξαιρετική, ισχυρή και όμορφη σε αυτό που φοράει”, υποστηρίζει.

Μέσα σε τρεις μήνες από την κυκλοφορία της φίρμας στην Αυστραλία, ο οίκος δημιούργησε τουαλέτα για την παρουσιάστρια του Australia’s Next Top Model, Jennifer Hawkins, για τη Lydia Schiavello από το τηλεοπτικό ριάλιτι Real Housewives of Melbourne και για τη Laurina Fleure, που συμμετείχε στα τηλεοπτικά προγράμματα I’m A Celebrity Get Me out of Here και The Bachelor.

Ο Ηλιόπουλος δήλωσε ότι η θετική ανταπόκριση που έλαβε μετά το πρώτο του ντύσιμο για τα αυστραλιανά τηλεοπτικά βραβεία Logies πέρυσι, έχει μεταφραστεί σε πολλές παραγγελίες νυφικών και βραδινών φορεμάτων.

“Υπάρχει μεγάλη πίεση – σχεδιάζεις τουαλέτες που θα δει το 80% του πληθυσμού και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα αρνητικά και τα θετικά σχόλια”, έχει δηλώσει.

Φέτος, δημιούργησε τουαλέτες για επτά σταρ συμπεριλαμβανομένων της Livinia Nixon, παρουσιάστριας του καιρού στο κανάλι Nine της Αυστραλίας, της ηθοποιού Olympia Valance από τη σειρά Neighbours και της συγγραφέως Zoe Foster-Blake.

Η CON ILIO έχει επίσης προσελκύσει την προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο και έχει παρουσιαστεί σε πολλά περιοδικά όπως, Vogue Bride, Harper’s Bazaar, The Daily Mail Australia, COSMO Bride και Ever After.

Ο οίκος μόδας εμπνέεται από όλο τον κόσμο, ενώ ο ίδιος μαζί με την ομάδα του χρησιμοποιούν ευρωπαϊκά υφάσματα και περίπλοκες χειροποίητες και δαντελωτές τεχνικές για να ικανοποιήσουν την αγορά υψηλής ραπτικής στην Αυστραλία. Ο Con Ηλιόπουλος και η ομάδα του έχουν δημιουργήσει αξιοσημείωτα σχέδια.

Το κόσμημα της συλλογής, το εκπληκτικό φόρεμα ορτανσία, διαθέτει εντυπωσιακά 21.500 χειροποίητα πέταλα ορτανσίας, τα οποία πήραν στην ομάδα CON ILIO για να δημιουργηθούν, περισσότερες από 1.000 ώρες. Η CON ILIO έχει κυκλοφορήσει επίσης συλλογή ανδρικών ενδυμάτων ως μέρος της χορηγίας της, στην ομάδα καλαθοσφαίρισης Melbourne United.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments