Αθλητισμός

Τι σκέφτεται ο Ουζουνίδης για την επίθεση

Τι σκέφτεται ο Ουζουνίδης για την επίθεση
Η "μάχη" για τους δύσκολους φορ και το plan b του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τη διοίκηση να του κάνει τη χάρη και να φέρνει στην ομάδα τον νούμερο ένα ποδοσφαιριστή που είχε στη λίστα του, τον Βραζιλιάνο Λουτσιάνο Νέβες. Πλέον, περιμένει και τις υπόλοιπες κινήσεις προκειμένου να φτιάξει το ρόστερ που επιθυμεί και να παρουσιάσει μια ομάδα έτοιμη να ανταπεξέλθει στα ευρωπαϊκά προκριματικά που πλησιάζουν.

Ο Έλληνας προπονητής έχει φυσικά ως προτεραιότητα τον αντικαταστάτη του Μάρκους Μπεργκ, ωστόσο βλέπει ότι μπορεί να περάσει ο καιρός και να μην έχει βρει αυτό ακριβώς που ψάχνει. Προς το παρόν ο Ουζουνίδης κοιτάζει δύσκολες περιπτώσεις και ίσως πάρουν χρόνο για να ξεκαθαρίσουν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει και plan B, το οποίο αφορά άλλου είδους επιθετικό, ο οποίος θα έρθει για εναλλακτική λύση μέσα στη σεζόν, αλλά ίσως πάρει ρόλο βασικού στα ματς των προκριματικών. Κι αυτό έχει στο μυαλό του ο Ουζουνίδης, που θέλει και ο "δεύτερος" επιθετικός να είναι παίκτης αξίας.

Από ‘κει και πέρα, στον Παναθηναϊκό περιμένουν τι θα γίνει με τον Καμπέθας. Ο εξτρέμ της Αταλάντα μόλις το περασμένο Σάββατο έφτασε στην Ιταλία, όπου του ανακοίνωσαν ότι υπάρχει η πρόταση από την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να ζητήσει χρόνο για το σκεφτεί. Όλα, λοιπόν, είναι "στον αέρα", καθώς κανείς δεν ξέρει τι θα επιλέξει ο νεαρός παίκτης, που σύμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες είναι πολύ καλός και ταχύτατος ποδοσφαιριστής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments