Αθλητισμός

Το “όχι” του Λουτσιάνο στο Κατάρ για χάρη του Παναθηναϊκού

Το “όχι” του Λουτσιάνο στο Κατάρ για χάρη του Παναθηναϊκού
Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Βραζιλιάνου και η μεγάλη του θέληση να φορέσει τη φανέλα με το "τριφύλλι".

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Λουτσιάνο Νέβες. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους "πράσινους", με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει στείλει ήδη υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και να απομένει πλέον η συμφωνία με την Κορίνθιανς για να έρθει αρχικά ο παίκτης στην Αθήνα και στη συνέχεια να φύγει για Ολλανδία.

Ο Λουτσιάνο ήθελε πάρα πολύ να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, κάτι που φάνηκε όταν αρνήθηκε τα πολλά χρήματα που του έδινε ομάδα από το Κατάρ. Οι δύο εταιρίες που κατέχουν ποσοστά από τα δικαιώματα του παίκτη, εμφάνισαν πρόταση από το Κατάρ, η οποία προέβλεπε πολλά χρήματα για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Λουτσιάνο, όμως, ήθελε να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό κι ήταν αυτός στην ουσία που ζήτησε να ολοκληρωθεί το deal με τους Πράσινους, παρότι είχε στα χέρια του ένα "χρυσό" συμβόλαιο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η κίνηση αυτή είναι πολύ σημαντική για την ομάδα που ετοιμάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς στον Βραζιλιάνο άσο έχε στηρίξει όλο το μεσοεπιθετικό παιχνίδι. Και μετά την απόκτηση του Λουτσιάνο, μπορούν να προχωρήσουν και οι υπόλοιπες μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας στη γραμμή κρούσης, έτσι ώστε να συμπληρωθεί το "παζλ" στην επίθεση, με την απόκτηση δύο ακόμα εξτρέμ και του σέντερ φορ, αντικαταστάτη του Μάρκους Μπεργκ, για τον οποίο θα δοθούν και τα περισσότερα χρήματα, ενώ εκτιμάται ότι θα είναι γνωστό όνομα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments