Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος παίζει ρακέτες στην Κουρούτα (pics) | Pagenews.gr
Pagenews Team 10 Ιουλίου 2017, 18:45 10 Ιουλίου 2017, 18:45

Ο υπουργός Οικονομικών βρέθηκε στην Ηλεία έπειτα από πρόσκληση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θοδωρή Μιχόπουλου και μπήκε στο… κλίμα στην παραλία της Κουρούτας, όπου έμεινε για ώρες, παίζοντας ρακέτες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα ilialive.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έπαιξε και beach bolley, οικογενειακώς αλλά και με άλλους παραθεριστές, ενώ απόλαυσε και το φαγητό.

Βέβαια, αν και χαλάρωσε το διήμερο, ο κ. Τσακαλώτος επέστρεψε με ωτίτιδα στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει τελικά στις Βρυξέλλες για το Eurogroup.

«Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την εκταμίευση της δόσης το μεσημέρι της Παρασκευής, έδωσα άδεια 48 ωρών στον εαυτό μου για να ξεκουραστώ. Αν και η καταγωγή μου είναι από την Πρέβεζα, επέλεξα την Ηλεία και τον Πύργο γιατί με την περιοχή σας με δένουν δεσμοί οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στον ευρύ κόσμο», είχε δηλώσει στην εφημερίδα «Πατρίς» για την απόδραση στην Ηλεία. Οσο για τους δεσμούς που έχει με τον Πύργο, εκεί υπηρέτησε ως δάσκαλος ο παππούς του, για δέκα χρόνια.