Οι Foo Fighters απόψε στο Ηρώδειο για μια ιστορική συναυλία! | Pagenews.gr
Pagenews Team 10 Ιουλίου 2017, 09:05 10 Ιουλίου 2017, 9:05

Στο Ηρώδειο θα βρεθεί απόψε το βράδυ το πολυβραβευμένο ροκ συγκρότημα Foo Fighters. Η συναυλία θα φιλμογραφηθεί και θα παρουσιαστεί στο κοινό αυτό το φθινόπωρο ως μέρος της παγκοσμίου φήμης σειράς ντοκυμαντέρ του PBS, “Landmarks Live In Concert” από όπου έχουν παρελάσει οι μεγαλύτεροι super star του πλανήτη με εμφανίσεις σε μνημειώδεις τοποθεσίες ανά τον κόσμο. Τη σειρά παρουσιάζει ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers.

Το αποφορολογημένο ποσό που θα προκύψει από την αγορά κάθε εισιτηρίου θα δοθεί ως δωρεά σε ελληνικό φιλανθρωπικό οργανισμό.

«Πάντα ήθελα να δουλέψω με τους Foo Fighters και να διοργανώσω μία συναυλία στην Ελλάδα» δηλώνει ο δημιουργός/σκηνοθέτης /παραγωγός της σειράς, Daniel E Catullo. «Είναι μεγάλη στιγμή για εμένα να πραγματοποιήσω και τις δύο μου επιθυμίες ταυτόχρονα, στο ίδιο επεισόδιο. Όταν οραματίστηκα για πρώτη φορά τη σειρά, αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου, ένα θρυλικό συγκρότημα να παίζει σε ένα θρυλικό συναυλιακό χώρο. Είχαμε μερικά καταπληκτικά shows μέχρι τώρα, αλλά αυτή η συναυλία στην Αθήνα ανεβάζει τα standards μας σε ανώτερο επίπεδα».

Sold Out σε δύο ώρες τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια για την μεγάλη συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο που θα κινηματογραφηθεί στα πλαίσια του Landmarks Live In Concert εξαντλήθηκαν σε χρόνο μηδέν. Χαρακτηριστικά, οι προπώληση άνοιξε το μεσημέρι της Παρασκευής στις 12.00 και ως τις 14.00 η ιστοσελίδα ανέφερε πως υπήρχαν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια.