Αθλητισμός

Διαφορά με Τάτο, δεν απάντησε ακόμα ο Τσουμάνης…

Διαφορά με Τάτο, δεν απάντησε ακόμα ο Τσουμάνης…
Οι επαφές με το φετινό ρόστερ, ξεκίνησαν επί της ουσίας χθες, με τον Σίμο Ορφανίδη, στενό συνεργάτη του Θοδωρή Καρυπίδη στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει στους ποδοσφαιριστές την επιθυμία της διοίκησης για να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Στον αρχηγό του Άρη και πρώτο του σκόρερ φέτος, προτάθηκε μία «γενναία» μείωση αποδοχών, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει βρει σύμφωνο τον Ανδρέα Τάτο. Ο 28χρονος μέσος, δεν συμφώνησε με το ποσοστό που του προτάθηκε, με τις δύο πλευρές να συζητούν εκ νέου, καθώς δεν προέκυψε συμφωνία. Από τη στιγμή, μάλιστα, που έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, γίνεται αντιληπτό, ότι πρέπει να συζητήσουν προκειμένου το μέλλον του στον Άρη να μην παραμείνει στον… αέρα.

Όσον αφορά τον Νίκο Τσουμάνη, η μείωση που του προτάθηκε, δεν βρήκε και τόσο αρνητικό τον 27χρονο μπακ, που γνωρίζει ότι φέτος, ελέω των πολλών τραυματισμών του δεν βοήθησε όσο μπορούσε και θα ήθελε και ο ίδιος. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν τακτοποιήθηκαν τα οφειλόμενα προς το πρόσωπό του, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμα ποια θα είναι η συνέχεια των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το σίγουρο είναι, ότι οι δύο παίκτες υπολογίζονται κανονικά για τη νέα χρονιά, ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να παραμείνουν και οι ίδιοι…

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments