Αθλητισμός

Έρχεται η “σφαίρα” που περιμένει ο Ουζουνίδης – Τι τρέχει με τον φορ

Έρχεται η “σφαίρα” που περιμένει ο Ουζουνίδης – Τι τρέχει με τον φορ
Διαβάστε το μεταγραφικό παρασκήνιο για τον Παναθηναϊκό.

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκός φαίνεται πως βρίσκεται πλέον ο Μπράιαν Καμπέθας, ο οποίος φέρεται να έχει κάνει δεκτή την πρόταση των "πράσινων" και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού απο το "τριφύλλι".

Όσον αφορά την υπόθεση του επιθετικού, όντως ο Αρμάντο Σαντίκου, απασχόλησε πολύ σοβαρά τον Παναθηναϊκό πριν από περίπου μία εβδομάδα, καθώς ο παίκτης ήταν στη λίστα των φορ που είχε ξεχωρίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ωστόσο πλέον έχει "υποβαθμιστεί" το όνομά του. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή στο Τριφύλλι, μιας και η λίστα με τους επιθετικούς αλλάζει καθημερινά και συνεχώς οι Πράσινοι εξετάζουν νέες περιπτώσεις.

Παράλληλα, δε φαίνεται να μπορεί να απασχολεί σοβαρά ο Μάξι Λόπες, σύμφωνα με τα στάνταρ που έχει θέσει ο Έλληνας τεχνικός για τον ιδανικό διάδοχο του Μάρκους Μπεργκ.

Στον Παναθηναϊκό προχωρούν για τις μεταγραφές των δύο αναπληρωματικών μπακ για την άμυνα. Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση ότι την άλλη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις. Η περίπτωση, πάντως, του Φελίπε Φερέιρα, του αριστερού μπακ, που είχε προχωρήσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, έχει "παγώσει" και μπορεί να απασχολήσει ξανά μόνο αν ο παίκτης κερδίσει την ελευθερία του από την Πάσος Φερέιρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments