Αθλητισμός

ΜακΛιν και Μπούκερ οι προτεραιότητες του Ολυμπιακού!

ΜακΛιν και Μπούκερ οι προτεραιότητες του Ολυμπιακού!
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Τζαμέλ ΜακΛιν και Ντέβιν Μπούκερ για την ενίσχυση της front line.

Ο Ολυμπιακός αναζητά αθλητικό σέντερ για να καλύψει το κενό που άφησε στη ρακέτα η αποχώρηση του Κεμ Μπιρτς ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ξεχωρίσει δυο συγκεκριμένες περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του Καναδού σέντερ.

Τις τελευταίες ώρες οι Πειραιώτες έχουν βγει στην αγορά για την απόκτηση σέντερ, οι μάνατζερ παικτών έχουν προτείνει δεκάδες ονόματα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Σφαιρόπουλος, από το Λας Βέγκας όπου βρίσκεται, έχει ξεχωρίσει τους Τζαμέλ ΜακΛιν και Ντέβιν Μπούκερ!

Ο 29άχρονος ΜακΛιν (2μ.03) αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην Αρμάνι Μιλάνο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 8.7 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ σε 30 συμμετοχές στην EuroLeague, τις 9 ως βασικός, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει επίσης στις Οστάνδη, Βόννη και Άλμπα Βερολίνου.

Ο ΜακΛιν πληροί όλες τις προϋποθέσεις του Σφαιρόπουλου, βρίσκεται στην κορυφή των «θέλω» του Έλληνα κόουτς και μοναδικό του μειονέκτημα είναι το ύψος του. Με 203 εκατοστά θεωρείται ένας undersized σέντερ ενώ δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Η αμέσως επόμενη περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του Ντέβιν Μπούκερ. Ο 26άχρονος Αμερικανός (2μ.05) είχε απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι όταν αγωνιζόταν στη Σαλόν όμως κατέληξε στην Μπάγερν Μονάχου με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο EuroCup με 12.1 πόντους (64% στα δίποντα, 76.6% στις βολές) και 5.9 ριμπάουντ.

Το μειονέκτημά του σε σχέση με τον ΜακΛιν είναι η απειρία ενώ το πλεονέκτημά του είναι το σουτ από μέση απόσταση. Ο Μπούκερ δεσμεύεται με την Μπάγκερ ωστόσο ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, κάνει προσπάθειες για να βρεθεί λύση και να σπάσει το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments