Αθλητισμός

Οριστική η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Θανάση Αντετοκούνμπο

Οριστική η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Θανάση Αντετοκούνμπο
Πλέον, το μόνο που απομένει για την -τυπική- οριστικοποίηση της τέταρτης φετινής μεταγραφής των νταμπλούχων Ελλάδος, είναι οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς ΚΑΕ.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η συμφωνία των «πράσινων» με τον 25χρονο διεθνή φόργουορντ αφορά διετές συμβόλαιο συνεργασίας και ετήσιες απολαβές 350.000 ευρώ.

Ο Αντετοκούνμπο, που κλήθηκε στην Eθνική ενόψει του ευρωμπάσκετ, προέρχεται από μια καλή σεζόν στην Ανδόρα μετρώντας 7,8 πόντους και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 33 αγώνες.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ αναμένεται να δώσει ακόμη περισσότερο βάθος στις θέσεις των φόργουορντ, ενισχύοντας τα αθλητικά στοιχεία του ρόστερ.

Παράλληλα, η έλευση του Θανάση Αντετοκούνμπο πιθανότατα θα οδηγήσει στην παραχώρηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου ως δανεικού, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ενεργότερο ρόλο στο παρκέ.

Πλέον, το μόνο που απομένει για την -τυπική- οριστικοποίηση της τέταρτης φετινής μεταγραφής των νταμπλούχων Ελλάδος, είναι οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς ΚΑΕ, οι οποίες αναμένονται εντός των επομένων ημερών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments