Αθλητισμός

Ο Βούκοβιτς και οι επόμενοι που “πιάνουν” λιμάνι

Ο Βούκοβιτς και οι επόμενοι που “πιάνουν” λιμάνι
Ο Ολυμπιακός έχει πατήσει “γκάζι” σε ότι αφορά τις μεταγραφικές του κινήσεις και οι “ερυθρόλευκοι” φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν σε φουλ ρυθμούς στο “παζάρι” του καλοκαιριού.

Στο μεγάλο λιμάνι έχουν προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, ωστόσο όλα δείχνουν πως εκτός της επικείμενης μεταγραφής του Βούκοβιτς, θα υπάρξουν κι άλλες κινήσεις.

Ο Σέρβος έρχεται το απόγευμα στη χώρα μας για να υπογράψει απόψε (βράδυ Τετάρτης) το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι πολύ πιθανό ν’ ακολουθήσουν κι άλλες τρεις μεταγραφές από τους πειραιώτες. Ο λόγος για τον σέντερ μπακ της Σταντάρ Λιέγης, Κοσάνοβιτς, ο οποίος είναι έτοιμος να “μετακομίσει”στο μεγάλο λιμάνι ενώ τις τελευταίες μέρες επανήλθε στον “αφρό” της επικαιρότητας και το όνομα του αριστερού μπακ της Άντερλεχτ, Ομπράντοβιτς. 

Σ’ αυτό έχει παίξει ρόλο η σιγουριά των Ισπανών περί επιστροφής του Ντε Λα Μπέγια στην πατρίδα του και αν η συγκεκριμένη πληροφορία ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε σίγουρα οι πρωταθλητές θα πάρουν και αριστερό μπακ. Αυτός μπορεί να είναι ο Ομπράντοβιτς, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι. 

Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί ότι στη Γαλλία θεωρούν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ζιλέ στην ομάδα του Πειραιά αν και στην παρούσα φάση κανείς δεν μπορεί να πει ότι υπάρχει κάτι “χειροπιαστό”. Ότι ο παίκτης ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και πως αποτελεί εισήγηση του Χάσι είναι κάτι που έχει επιβεβαιωθεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” έριξαν το βάρος τους το τελευταίο διάστημα στη μεταγραφή του Οφόε. 

Ο Αύγουστος και οι όμιλοι

Ο Ολυμπιακός αναμένεται πάντως να κάνει τη διαφορά και τον Αύγουστο, ειδικά αν οι πειραιώτες καταφέρουν να υλοποιήσουν το βασικό τους στόχο, την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα επιθετικού, ειδικά αν τεθεί θέμα αποχώρησης του Ανσαριφάρντ. Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί αφορά όχι μόνο τον αριθμό των μεταγραφών που θα κάνει η ομάδα του Πειραιά το φετινό καλοκαίρι, αλλά και την ποιότητα των παικτών που απέκτησε ο Ολυμπιακός. 

Και μια ματιά στα “βιογραφικά” των νέων “ερυθρόλευκων” δείχνει πως πρόκειται για μονάδες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα του λιμανιού. Όλοι βέβαια κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο και είναι σίγουρο πως τα “βιογραφικά” δεν παίζουν μπάλα, ωστόσο οφείλει να επισημάνει κάποιος ότι οι “ερυθρόλευκοι” κινήθηκαν με βάση την αντιμετώπιση των προβλημάτων που είχαν την περσινή σεζόν. Και είναι πανθομολογούμενο πως οι αδυναμίες δεν ήταν λίγες. Ο Ολυμπιακός φροντίζει να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ του, τόσο σε ότι αφορά την ποιότητα όσο και σε ότι έχει να κάνει με τον αριθμό των επιλογών που θα έχει στη διάθεση του ο προπονητής. 

Το πως θα εξελιχθεί η χρονιά για τους “ερυθρόλευκους” δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς. Αυτό όμως που μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά είναι ότι ο Ολυμπιακός κινείται στις μεταγραφές έχοντας διπλό στόχο. Απ’ τη μία την επιστροφή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κι απ’ την άλλη την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. 

Η συνέχεια λοιπόν στο μεταγραφικό σκέλος αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σταματήσει. Είναι ένα κομβικό καλοκαίρι για τους “ερυθρόλευκους” και με βάση τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής, είναι ξεκάθαρο πως στο μεγάλο λιμάνι κατάλαβαν ότι η επιλογή της μεταγραφικής ενίσχυσης με σημαντικούς παίκτες ήταν “μονόδρομος”.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments