Αθλητισμός

Ο Ρέι μίλησε για τον Σαμπράνο!

Ο Ρέι μίλησε για τον Σαμπράνο!
«Η προσθήκη του θα είναι πολύ σημαντική για τον ΠΑΟΚ», είπε ο Αργεντινός.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφές με τη Ρουμπίν Καζάν για να την απόκτηση του Κάρλος Σαμπράνο. Για τον Περουβιανό αμυντικό μίλησε στο σάιτ «depor.com» ο νέος τερματοφύλακας του Δικέφαλου, ο Ροντρίγκο Ρέι.

«Η προσθήκη του Σαμπράνο στον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα», επισήμανε ο Αργεντινός πορτιέρο αναφερόμενος στην πιθανή απόκτηση του Λατίνου στόπερ.

Το θέμα της πιθανής μετακίνησης του Σαμπράνο από την Ρουμπίν Καζάν στον ΠΑΟΚ παίζει πολύ δυνατά πλέον και στα διεθνή ΜΜΕ. «Υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη», έχει πει ο μάνατζέρ του.

«ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ»

«Πραγματικά δεν ξέρω πολλά πράγματα για τις διαπραγματεύσεις που γίνονται, ούτε έχω διαβάσει τα ρεπορτάζ στα ελληνικά ΜΜΕ. Αλλά αν ο Κάρλος Σαμπράνο έρθει στον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα. Είναι ένα διεθνής παίκτης με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη», επισήμανε ο Ρέι από την πλευρά του.

«Είναι ένα εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός που έχει παίξει για πολλά χρόνια στην Μπουντεσλίγκα, η οποία είναι μεταξύ των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Είναι δεδομένο ότι πιθανή άφιξη στον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα», πρόσθεσε ο Αργεντινός τερματοφύλακας.

«ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ»

Επιπλέον ο Ρέι επισήμανε ότι θα είναι σημαντικό και για τον ίδιο, σε προσωπικό επίπεδο, η άφιξη ενός ακόμη παίκτη από το Νότια Αμερική στον ΠΑΟΚ, επειδή όπως εξήγησε θα τον βοηθήσει περισσότερο να προσαρμοστεί και ο ίδιος στον Δικέφαλο όπου μόλις υπέγραψε.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Ροντρίγκο Ρέι αναφέρθηκε και στη νέα του ομάδα, τον ΠΑΟΚ και τόνισε: «Θα παλέψουμε για πολύ σημαντικά πράγματα. Γι’ αυτό θα είναι πολύ καλό να έρθει στην ομάδα και ένας αμυντικός τόσο υψηλού επιπέδου όπως ο Σαμπράνο».

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments