Ελλάδα

Κρήτη: Απολογείται σήμερα ο 85χρονος που σκότωσε τον γιο του

Κρήτη: Απολογείται σήμερα ο 85χρονος που σκότωσε τον γιο του
Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αλλά και παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Στον ανακριτή Χανίων θα παρουσιαστεί σήμερα ο 85χρονος, που σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον γιο, επειδή τον πέρασε για κλέφτη.

Ο 85χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αλλά και παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας. Ο άνδρας ενώπιον του εισαγγελέα εμφανίστηκε σε πλήρη σύγχυση, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει το κακό που έκανε, σκοτώνοντας το ίδιο του παιδί.

Κατά τη μεταφορά του στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων, σύμφωνα με το cretapost.gr, ρωτούσε συνεχώς τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν, για ποιο λόγο τον πήγαν εκεί και τι ήθελαν από εκείνον.

Τραγικές φιγούρες στην υπόθεση αυτή που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Κρήτη, αλλά ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία των Χανίων, είναι η σύζυγος του άτυχου 58χρονου, η οποία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να βρει τρόπο να εξηγήσει στα παιδιά της, πώς από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τον πατέρα τους και μάλιστα από τα χέρια του παππού τους.

Παράλληλα, μετά την εμφάνιση του ηλικιωμένου στον εισαγγελέα, παραγγέλθηκε και η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments