Ελλάδα

Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών: Θα έχω δικαίωμα στο δημόσιο λόγο ακόμα και σε διαθεσιμότητα

Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών: Θα έχω δικαίωμα στο δημόσιο λόγο ακόμα και σε διαθεσιμότητα
Στην απολογία του σημειώνει πως μέσω της συνδικαλιστικής του θέσης έχει κάνει δηλώσεις πάντα εντός των ορίων της ευπρέπειας.

Να αρθεί η απόφαση διαθεσιμότητάς του ζήτησε εγγράφως από την ηγεσία της αστυνομίας ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών ΕΛ.ΑΣ., Βασίλης Ντούμας.

Ο κ. Ντούμας κατέθεσε τις αντιρρήσεις του στον Ταξίαρχο για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με το «κράτος του Εξαρχιστάν και την μετατροπή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη σε υπουργό Εξωτερικών που θα έπρεπε να κάνει «εγκαίνια στην πρεσβεία του κράτους του Εξαρχιστάν» στις οποίες είχε προχωρήσει με αφορμή την απαγόρευση εκδήλωσης στην περιοχή των Εξαρχείων.

Στην απολογία του σημειώνει πως μέσω της συνδικαλιστικής του θέσης έχει κάνει δηλώσεις πάντα εντός των ορίων της ευπρέπειας, με σκοπό την εξυπηρέτηση των καταστατικών σκοπών του σωματείου και των συναδέλφων που εκπροσωπεί.

Επισημαίνει ακόμη πως με τις δηλώσεις του στηλίτευσε το «άβατο» της περιοχής και καταφέρθηκε κατά των μπαχαλάκηδων που κάθε τόσο λεηλατούν τις περιουσίες των πολιτών και τραυματίζουν τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ, ένα μείζον ζήτημα γνωστό σε όλους εδώ και χρόνια, με τρόπο που δεν προκαλεί δυσμενώς την κοινή γνώμη, αλλά αντίθετα εξυπηρετεί και προστατεύει το θεσμό της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο κ. Ντούμας δήλωσε τέλος ότι «δεν υπέπεσε σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα και συνακόλουθα δεν συντρέχει κανένας λόγος επιβολής του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας, υπογραμμίζοντας πως ακόμη και η εφαρμογή του μέτρου αυτού δεν πρόκειται να περιορίσει το συνδικαλιστικό του λόγο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments