Διεθνή

Ρωσία: Κατασχέθηκαν 30 κιλά ναρκωτικών μέσα σε 18.000 κομμάτια παζλ!

Ρωσία: Κατασχέθηκαν 30 κιλά ναρκωτικών μέσα σε 18.000 κομμάτια παζλ!
Στην υπόθεση εμπλέκονται δύο νεαροί, ένας 26χρονος Ουκρανός και μια 22χρονη κάτοικος της περιοχής Αστραχάν.

Τα "Ρωσικά Ταχυδρομεία" σε συνεργασία με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) κατέσχεσαν στην Μόσχα ένα δέμα βάρους 30 κιλών που είχε σταλεί από την Γερμανία, ως παιγνίδι παζλ 18.000 κομματιών και ήταν στην πραγματικότητα ναρκωτικές ουσίες.

Την είδηση μετέδωσε το πρακτορείο "Μασκβά", επικαλούμενο την διεύθυνση των "Ταχυδρομείων της Ρωσίας", η οποία επισημαίνει ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο εντοπίσθηκε "ένα μεγάλο δίκτυο αποστολής απαγορευμένων ναρκωτικών ουσιών στην Ρωσία".

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην υπόθεση εμπλέκονται δύο νεαροί, ένας 26χρονος Ουκρανός και μια 22χρονη κάτοικος της περιοχής Αστραχάν, οι οποίοι σε συνεργασία με υπαλλήλους δύο υποκαταστημάτων των ταχυδρομείου και την υπηρεσία κούριερ, λάμβαναν τα δέματα από το εξωτερικό χωρίς να γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος των στοιχείων των παραληπτών.

Και οι δύο τους συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω την ώρα που ελάμβαναν το δέμα που είχε σταλεί από την Γερμανία, το οποίο περιείχε ναρκωτικά που πωλούνται συνήθως σε εφήβους σε διάφορα κλαμπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments