Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση είναι πολιτική παράγκα που τρίζει και κλονίζεται | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Ιουλίου 2017, 15:00 12 Ιουλίου 2017, 15:00

Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιτέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας σε συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κύκλος της πολιτικής τοξικότητας των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πρέπει να κλείσει» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε ότι «η Ελλάδα χρειάζεται άμεσα μια μεγάλη πολιτική αλλαγή», ενώ χαρακτήρισε την κυβέρνηση "πολιτική παράγκα" φτιαγμένη με λάσπη και ψέματα που τρίζει και κλονίζεται.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για χειραγώγηση της Δικαιοσύνης. «Θέλω να εκφράσω την εμπιστοσύνη μου στους Έλληνες λειτουργούς της Δικαιοσύνης. Είμαστε κοντά τους με το να είμαστε μακριά τους. Η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης δεν θα περάσει. Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να ταυτιστεί με τον κ. Καμμένο και τον κ. Πολάκη. Όλοι μαζί θα απολογηθούν, ανέφερε.

Εν ενεργεία πρωθυπουργός χαρακτηρίζει αποφάσεις του ΣτΕ «θεσμικό εμπόδιο». Είναι ωμή παραβίαση του Συντάγματος, τόνισε και υπενθύμισε ότι ο Πάνος Καμμένος συνομιλούσε με ισοβίτη και θα έπρεπε είτε να παραιτηθεί, είτε να αποπεμφθεί.

Ετικέτες: