Πολιτική

Νέα επίθεση Πολάκη σε δικαστές: “Μόνοι σας αυτοϋπονομεύεστε”

Νέα επίθεση Πολάκη σε δικαστές: “Μόνοι σας αυτοϋπονομεύεστε”
Δίνει συνέχεια στον "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Μπορεί οι δηλώσεις του να έχουν προκαλέσει σάλο, ωστόσο, ο Παύλος Πολάκης φαίνεται πως δίνει συνέχεια στο μέτωπο που έχει ανοίξει με δικαστές και εισαγγελείς.

Μέσω του Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και αυτή τη φορά εξαπολύει επίθεση στους δικαστές σχετικά με το θέμα του πόθεν έσχες.

«ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ κύριοι διοικητικοί δικαστές ΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕ ξαναδιαβάστε τι απαντήσατε!!! Μόνοι σας αυτοϋπονομεύεστε …….», γράφει μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, δημοσιεύοντας την ανακοίνωση των διοικητικών δικαστών.

«ΟΣΟ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ,ΤΟΣΟ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ….-γιατί πρέπει η επιτροπή που θα εξετάσει το πόθεν έσχες των δικαστών να είναι διαφορετικής σύνθεσης ( με πλειοψηφία από δικαστές) από την επιτροπή που θα εξετάσει των βουλευτών ή των προέδρων μεγάλων οργανισμών ;;;;;-γιατί οι δικαστές πρέπει να μην καταθέτουν ηλεκτρονικά το πόθεν έσχες;;Οι άλλοι δεν κινδυνεύουν να υποκλαπούν τα στοιχεία τους ;;;ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ κύριοι διοικητικοί δικαστές ΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕ ξαναδιαβάστε τι απαντήσατε !!!! Μόνοι σας αυτουπονομεύεστε ….», γράφει στην ανάρτησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments