Αθλητισμός

Αποχώρηση έκπληξη από τον Ολυμπιακό !

Αποχώρηση έκπληξη από τον Ολυμπιακό !
Μετά τις μεταγραφές έρχονται και οι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό.

Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες στον Ολυμπιακό, καθώς μετά την ολοκλήρωση των οκτώ πρώτων μεταγραφών του και κυρίως την άφιξη των Εμενίκε, Καρσελά, Οφόε και Βούκοβιτς, στο Λιμάνι πλέον περιμένουν τις αποφάσεις του Μπέσνικ Χάσι σχετικά με τους παίκτες που θα… κοπούν από το ρόστερ.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει τα σενάρια για το μέλλον του Ανσαριφάρντ, καθώς η μεταγραφή του Εμενίκε, οι εξαιρετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Μπεν και η πρόθεση του Ολυμπιακού να κινηθεί και για ακόμα έναν φορ, έχουν… ζορίσει την κατάσταση. 

Θέμα φαίνεται πως υπάρχει με τον Ελιουνούσι. Ο Νορβηγός φαίνεται πως δεν… χωράει και αυτό σχετίζεται άμεσα και με την περίπτωση Πάρντο, ο οποίος είναι αλήθεια πως πλέον «έχει γυρίσει το χαρτί». Ο Κολομβιανός, αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, θα γίνει βασικός μαζί με τον Καρσελά, έχοντας τους Σεμπά και Μάριν ως… back-ups.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, ο Ελιουνούσι… περισσεύει, όπως φυσικά και ο Μανθάτης,ωστόσο για τον Νορβηγό το πρόβλημα είναι πως έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Και αυτή τη στιγμή στο Λιμάνι δεν θα συζητήσουν το ενδεχόμενο δανεισμό. Μόνο με μεταγραφή θα τον δώσουν, ώστε να μπορέσουν να πάρουν και κάτι από την περίπτωσή του!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments