Αθλητισμός

H Marca δεν υπολογίζει τον Αραούχο στη Λας Πάλμας

H Marca δεν υπολογίζει τον Αραούχο στη Λας Πάλμας
Με αφορμή τον δανεισμό του Βιτόλο από την Ατλέτικο στη Λας Πάλμας, η Marca αναφέρεται στη γραμμή κρούσης της Λας Πάλμας.

Η Λας Πάλμα ενισχύθηκε σημαντικά στην επίθεσή της. Απέκτησε τον επιθετικό Καλέρι, τον εξτρέμ Τολέδο, ενώ πήρε ως δανεικό για έξι μήνες από την Ατλέτικο και τον Βιτόλο. 

Η Marca με αφορμή τον δανεισμό του τελευταίου έκανε ένα θέμα στην ηλεκτρονική της έκδοση, τονίζοντας την «δύναμη» που προσφέρει ο πρώην μεσοεπιθετικός της Σεβίλλης στη γραμμή κρούσης της Λας Πάλμας ως τον Γενάρη και από εκεί και μετά στην Ατλέτικο.

Η Marcaλοιπόν γράφει για την επιθετική γραμμή της Λας Πάλμας, στην οποία προστέθηκε ο Βιτόλο, και σε αυτή δεν αναφέρει καν τον Αραούχο! 

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Βιτόλο θα είναι στην τριάδα πίσω από τον φορ (Μπόατενγκ) μαζί με τους Τάνα και Βιέρα, για να συμπληρώσει πως «οι αφίξει των Καλέρι και Τολέδο ενισχύουν ακόμα περισσότερο την επίθεση της Λας Πάλμας». Για τον Αραούχο μηδέν αναφορά… Ίσως είναι κι αυτό μια ένδειξη ότι ο Αργεντινός δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τη Λας Πάλμας.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments