Αθλητισμός

Νέα εξέλιξη με Σίνγκλετον – Όχι ΠΑΟ σε Χίμκι και πρόταση ανανέωσης στον παίκτη

Νέα εξέλιξη με Σίνγκλετον – Όχι ΠΑΟ σε Χίμκι και πρόταση ανανέωσης στον παίκτη
Ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά και στη δεύτερη πρόταση των Ρώσων και πιέζει τον παίκτη πλέον να μείνει με αυξημένες αποδοχές.

Ημέρα… Κρις Σίνγκλετον η σημερινή για τον Παναθηναϊκό, καθώς το εντονότατο ενδιαφέρον της Χίμκι έχει βάλει στην… πρίζα τους ανθρώπους της ΚΑΕ. Οι Ρώσοι επανήλθαν με νέα πρόταση σήμερα, ύψους 1,1 εκ. ευρώ και έδιναν 1.7 εκ. ετησίως στον Αμερικανό, ζητώντας από τον Παναθηναϊκό να απαντήσει εντός μίας ώρας.

Ο παίκτης «πιέζει» προς την κατεύθυνση της αποχώρησής του από την Ελλάδα, αλλά οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπέρβαση για να ικανοποιήσουν τα «θέλω» του.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός πως οι ρωσικές «σειρήνες» έχουν δημιουργήσει τάσεις φυγής στον Αμερικανό, το «τριφύλλι» κάνει την ύστατη προσπάθεια να τον κρατήσει προτείνοντάς του νέο συμβόλαιο, με αναπροσαρμογή αποδοχών.

Ουσιαστικά πρόκειται για προσπάθεια να καλυφθεί το κενό ανάμεσα στα 1.1 που πρόκειται να λάβει από τον Παναθηναϊκό ο παίκτης και τα 1.7 ετησίως που του πρότεινε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments