Αθλητισμός

Στανόγεβιτς: “Εγώ πρέπει να προσαρμοστώ στις ανάγκες του ΠΑΟΚ και όχι το ανάποδο”

Στανόγεβιτς: “Εγώ πρέπει να προσαρμοστώ στις ανάγκες του ΠΑΟΚ και όχι το ανάποδο”
Ανικανοποίητος από την απόδοση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Φένλο -αλλά και έτοιμος να προσαρμοστεί ο ίδιος στην ομάδα ώστε να τη βελτιώσει- εμφανίστηκε ο Αλεξάντρ Στανόγεβιτς.

Μόνο με το αποτέλεσμα δήλωσε ικανοποιημένος ο Αλεξάντρ Στανόγεβιτς μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Φένλο (1-0).  Αν και επικαλέστηκε την κούραση, ο Σέρβος παραδέχθηκε ότι περιμένει καλύτερο τον «δικέφαλο». 

«Είναι πάντα σημαντικό να παίρνεις τη νίκη σε ένα παιχνίδι. Σε αυτό το κομμάτι οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα. Από την απόδοση, όμως, δεν είμαι ικανοποιημένος. Είναι βέβαια και θέμα φυσικής κατάστασης, είναι βαριά τα πόδια και δεν μπορούμε να έχουμε τα τρεξίματα που θέλουμε», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε: 

«Είναι αλήθεια ότι στο β’ ημίχρονο ήμασταν λίγο καλύτεροι, αλλά και πάλι όχι στο επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε. Θα το δούμε στις επόμενες ημέρες για να καταφέρουμε να βρεθούμε εκεί που πρέπει». 

Πάντως ο Στανόγεβιτς ξεκαθάρισε ότι είναι δική του ευθύνη η βελτίωση του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας και πάλι διατεθειμένος να έρθει εκείνος στα μέτρα της ομάδας και όχι το αντίθετο: 

«Από την αρχή έχω πει ότι πρέπει εγώ να προσαρμοστώ στους παίκτες και τις ανάγκες του συλλόγου. Στόχος μου είναι να ανέβει επίπεδο η ομάδα και θα κοιτάξουμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε. Δεν αποκλείεται να επιστρέψουμε στο σύστημα που είχαν μάθει να παίζουν οι παίκτες, κάνοντας βέβαια κάποιες τροποποιήσεις».

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments