Αθλητισμός

Στους Τζαζ ο Ούντο!

Στους Τζαζ ο Ούντο!
Ο Έκπε Ούντο αφήνει την Φενερμπαχτσέ για το ΝΒΑ, καθώς συμφώνησε με τους Γιούτα Τζαζ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας! Τεράστιο πλήγμα για την Φενερμπαχτσέ.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις του Ούντο, ο οποίος έδειξε το μεγάλο ταλέντο του κάτω από τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δεν γινόταν να περάσουν απαρατήρητες από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Πολλοί ήταν οι οργανισμοί που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον έμπειρο σέντερ, ωστόσο οι Γιούτα Τζαζ ήταν αυτοί που απέσπασαν την υπογραφή του!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Ούντο είχε ειδικό opt-out για το ΝΒΑ μέχρι τις 20 Ιουλίου και μπορούσε να αποχωρήσει από την Ευρώπη έναντι ενός πολύ μικρού ποσού.

Έτσι, οι Τζαζ δεν έχασαν την ευκαιρία και συμφώνησαν με τον 30χρονο άσο για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, έναντι 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων!

Στην ομάδα της Γιούτα, ο Ούντο αναμένεται να αποτελέσει το back up των Ρούντι Γκομπέρ και Ντέρικ Φέιβορς στις θέσεις της front line, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος άσος επιστρέφει στο ΝΒΑ μετά από μία διετία, έχοντας ήδη αγωνιστεί σε Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (2010-12), Μιλγουόκι Μπακς (2012-14) και Λος Άντζελες Κλίπερς (2014-15).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments