Ελλάδα

Οινόφυτα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο πλαστικών – Δύο τραυματίες (upd)

Οινόφυτα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο πλαστικών – Δύο τραυματίες (upd)
Από τη φωτια τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου και ένας μηχανικός, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία σε εργοστάσιο πλαστικών στο 33 χλμ. Αθηνών-Λαμίας (στο ρεύμα προς Λαμία). Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 16.00 το απόγευμα και λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπάρχουν στο εργοστάσιο, επεκτάθηκε αστραπιαία, ωστόσο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο.

Από τη φωτιά, τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου και ένας μηχανικός. Οι δύο τραυματίες έχουν εγκαύματα, και τους παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να τους μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η φωτιά ξεκίνησε από τη μονάδα παραγωγή πλαστικών και έκαψε διάφορα πλαστικά μέσα στο χώρο του εργοστασίου, καθώς και μέρος της σκεπής της εγκατάστασης, με αποτέλεσμα η ευρύτερη περιοχή να σκεπαστεί με μαύρο καπνό.

Να σημειωθεί ότι εξαρχής υπήρξε άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 10 οχήματα και 30 πυροσβέστες, οι οποίοι προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση. Επί τόπου έχουν σπεύσει και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Αυτή τη στιγμή η πυρκαγιά καίει μέσα στο χώρο του εργοστασίου, ο οποίος είναι περίπου 300 τετραγωνικά μέτρα, και οι εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν να την περιορίσουν περαιτέρω.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το εργοστάσιο βρισκόταν εν λειτουργία την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments