Αθλητισμός

Εξετάζει Ράις ο Ολυμπιακός

Εξετάζει Ράις ο Ολυμπιακός
Ο Ταϊρίς Ράις βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωσή του για τις θέσεις των γκαρντ.

Ολυμπιακός… ξεχνά οριστικά την περίπτωση του Έρικ ΜακΚόλουμ που ανακοινώθηκε από την Εφές και έχει βγει στην αγορά ώστε να βρει τον παίκτη που θα γεμίσει και θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρει το Eurohoops, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Ταϊρίς Ράις. Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με την Μπαρτσελόνα και παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «Μπλαουγκράνα», αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από την Ισπανία.

Αυτό το γεγονός θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει ξεκινήσει τις επαφές με τον άλλοτε γκαρντ του Πανιωνίου, ο οποίος έχει στα χέρια του προτάσεις από την Εφές και την Μακάμπι.

Ωστόσο, οι δύο ομάδες ενισχύθηκαν την Παρασκευή (14/7) στις θέσεις της περιφέρειας, με τον Έρικ ΜακΚόλουμ και τον Πιέρ Τζάκσον αντίστοιχα, κάτι που δίνει τον πρώτο λόγο στους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περσινή σεζόν, ο Αμερικανός γκαρντ μέτρησε 13 πόντους, 4,9 ασίστ, 1,6 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα ανά παιχνίδι στην Euroleague.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments