Αθλητισμός

Μπέσνικ Χάσι: οι δηλώσεις του για τα ματς του Champions League

Μπέσνικ Χάσι: οι δηλώσεις του για τα ματς του Champions League
Ο προπονητής του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους δύο πιθανούς αντιπάλους των πρωταθλητών Ελλάδας στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με μία εκ των Παρτιζάν, Μπούντουτσνοστ (θυμίζουμε 2-0 το πρώτο παιχνίδι υπέρ των Σέρβων) και ο προπονητής του, ο Μπέσνικ Χάσι, τοποθετήθηκε για τα επερχόμενα παιχνίδια των «Ερυθρόλευκων» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Σε αυτή τη φάση θα βρεις μόνο δύσκολο αντίπαλο. Γνωρίζουμε καλά την Παρτιζάν και τώρα έχουμε χρόνο να συγκεντρωθούμε σε αυτά τα παιχνίδια μόνο. Είναι θετικό που παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Και το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας, μπροστά στο κοινό μας. 

Εκείνοι έχουν το πλεονέκτημα ότι θα έχουν δύο επίσημα παιχνίδια, θα έχουν ήδη αντίπαλο στα προκριματικά και θα είναι στη διοργάνωση. Θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη κλήρωση, θα μπορούσε να είναι και πιο δύσκολη. Αλλά δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε. Χρειάζεται μόνο να είμαστε συγκεντρωμένοι. 

Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες, φέραμε μερικούς καλούς νέους παίκτες στην ομάδα και μπαίνουν σε ρυθμό. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και έτσι είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι περισσότερο τη δική μου ομάδα, παρά κάτι άλλο». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments