Αθλητισμός

Περιμένει απαντήσεις ο ΠΑΟΚ

Περιμένει απαντήσεις ο ΠΑΟΚ
Τα νεότερα για τις μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου.

Με την κλήρωση του Basketball Champions League να έχει ολοκληρωθεί και τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει πια τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει στους ομίλους της διοργάνωσης, το ενδιαφέρον επιστρέφει στα μεταγραφικά του Δικεφάλου.

Η “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στην προσθήκη των Θοδωρή Ζάρα-Κέβιν Ντίλαρντ, αλλά και στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Απόλλωνα Τσόχλα, ωστόσο ακόμη τα… ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά.

Οι επιτελείς της ομάδας επικεντρώνουν την προσοχή τους στους επόμενους στόχους, έχοντας καταθέσει προτάσεις σε δύο παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις “2” και “3” αντίστοιχα, αναμένοντας απαντήσεις για να προχωρήσουν στην ενίσχυση των υπόλοιπων θέσεων.

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρχουν νεότερα και για τις δύο αυτές υποθέσεις , με το ενδιαφέρον να εστιάζεται ιδιαίτερα στην απόκτηση Αμερικανών, καθώς για την ώρα υπάρχει στο “ασπρόμαυροι” ρόστερ μόνο ο Κέβιν Ντίλαρντ. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνονται επαφές και με ψηλούς, αφού εδώ και καιρό έχουν εντοπιστεί οι υποψήφιοι στόχοι, ωστόσο περισσότερες εξελίξεις για την κάλυψη της φροντ λάιν αναμένονται, αφού ολοκληρωθούν οι κινήσεις γα την περιφέρεια.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments