Αθλητισμός

Το νέο «παιδί-θαύμα» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (vid)

Το νέο «παιδί-θαύμα» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (vid)
Στα 21 του χρόνια, ο διεθνής με την Εθνική Ρωσίας Αλεξάντρ Γκολοβίν, αποτελεί την κινητήριο δύναμη στην μεσαία γραμμή.

Αλεξάντρ Γκολοβίν. Αυτός είναι το… next best thing του ρωσικού ποδοσφαίρου που θα βρει μπροστά της η ΑΕΚ, στα δύο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα προκριματικά του Champions League! 

Ο 21χρονος διεθνής -πλέον- μέσος, στα πόδια του οποίου «σφάζονται» μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, προ ημερών βρέθηκε κοντά στην Άρσεναλ, η οποία ήταν έτοιμη να δαπανήσει περίπου 10 εκατομμύρια λίρες για να τον πάρει από την Μόσχα στο Νησί. Εν τέλει, η ΤΣΣΚΑ τον διατηρεί στο δυναμικό της, δεσμεύοντας τον με συμβόλαιο μέχρι το 2021, βλέποντας τις μετοχές του μέρα με την μέρα να «εκτοξεύονται». 

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή σε έναν ρόλο δημιουργικό (8άρι και 10άρι) και θα μπορούσαμε να τον παρομοιάσουμε με έναν «Ρώσο Μάνταλο», βάσει κοινών χαρακτηριστικών. Διακρίνεται για την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση, την ντρίπλα του και τις ακριβείς μεταβιβάσεις του. Αν μπορούμε να βρούμε μια αδυναμία στον ταλαντούχο άσο, είναι η απειρία του σε μεγάλα διεθνή παιχνίδια. 

Ο Γκολοβίν, πάντως, αποτελεί βασικότατο στέλεχος της ΤΣΣΚΑ και σίγουρα αν η ΑΕΚ μπορέσει να τον «μπλοκάρει» θα έχει καταφέρει μεγάλο πλήγμα στη δημιουργία των Ρώσων. Τη φετινή σεζόν, ο Γκολοβίν έχει με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ 37 επίσημες συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ, ενώ ήταν βασικότατο μέλος της Εθνικής Ρωσίας στο πρόσφατο FIFA Confederations Cup.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments