Ελλάδα

Ακόμη μία τραγωδία στη Ζάκυνθο: Πνίγηκε τουρίστρια στην παραλία του Τσιλιβί

Ακόμη μία τραγωδία στη Ζάκυνθο: Πνίγηκε τουρίστρια στην παραλία του Τσιλιβί
Η άτυχη γυναίκα υπήκοος Λευκορωσίας, κολυμπούσε μαζί με την αδελφή της στην παραλία του Τσιλιβί, όταν διαπιστώθηκε ότι επέπλεε στο νερό χωρίς τις αισθήσεις της.

Τελειωμό δεν έχουν φέτος τα περιστατικά πνιγμού στο νησί της Ζακύνθου, αφού μια 58χρονη τουρίστρια άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Παρασκευής.

Όπως αναφέρει το imerazante.gr, η άτυχη γυναίκα, υπήκοος Λευκορωσίας, κολυμπούσε μαζί με την αδελφή της στην παραλία του Τσιλιβί, όταν διαπιστώθηκε ότι επέπλεε στο νερό χωρίς τις αισθήσεις της. Κανείς δεν πίστευε στα μάτια του αυτό που έβλεπε, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να καλούν σε βοήθεια.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ως προς τα αίτια, αυτά διερευνώνται, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η κατάθεση που δίνει η αδελφή της άτυχης γυναίκας στο Λιμεναρχείο. Ωστόσο, η σορός της θα σταλεί στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομη.

Και να φανταστεί κανείς ότι το παιχνίδι που της έπαιξε η μοίρα ήταν όντως τραγικό, αφού είχε φτάσει στη Ζάκυνθο για τις διακοπές της χτες το βράδυ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments