Αθλητισμός

«Βόμβα μεγατόνων» της ΤΣΣΚΑ με Σέρχι Ροντρίγκεθ!

«Βόμβα μεγατόνων» της ΤΣΣΚΑ με Σέρχι Ροντρίγκεθ!
«Βόμβα» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ βάζει ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ που αναφέρει ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τα βρήκε σε όλα με τον Σέρχι Ρόντρίγκεθ μέχρι το 2020!n

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχασε τον Μίλος Τεόντοσιτς που κατέληξε στο ΝΒΑ, αλλά φαίνεται πως έκανε «κίνηση-ματ» για την αντικατάστασή του: ο Ντέιβιντ Πικ έγραψε στο twitter πως οι Μοσχοβίτες έφτασαν σε συμφωνία με τον Σέρχι Ροντρίγκεθ και τον έπεισαν να αφήσει το ΝΒΑ και να επιστρέψει στα παρκέ της Euroleague μέχρι το 2020.

O 31χρονος Ισπανός γκαρντ αποχώρησε πέρσι από την Ρεάλ Μαδρίτης και επέστρεψε στο ΝΒΑ για τους Σίξερς, με τους οποίους είχε 7.8 πόντους, 5.1 ασίστ και 2.3 ριμπάουντ ανά αγώνα στον «μαγικό κόσμο». Ωστόσο, παρά τους εξαιρετικούς μέσους όρους του, όλα δείχνουν πως γυρίζει στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα. 

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη βρισκόταν σε αναζήτηση πόιντ γκαρντ, μετά την αποχώρηση του Μίλος Τεόντοσιτς, και βρήκε τον ιδανικό διάδοχο στο πρόσωπο του MVP του 2014. 

Oι Μοσχοβίτες αναμένεται να παρουσιαστούν πολύ ισχυροί την νέα σεζόν και να διεκδικήσουν την επιστροφή στον… ευρωπαϊκό θρόνο, αφού έχουν ήδη αποκτήσει και τους Ουίλ Κλάιμπερν, Οθέλο Χάντερ και Λέο Βέστερμαν. 

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments