Αθλητισμός

Ο ΠΑΟΚ θέλει μεταγραφάρες!

Ο ΠΑΟΚ θέλει μεταγραφάρες!
Πέρσι τέτοιον καιρό γράφαμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα αλλά χρειάζεται δύο-τρεις ακόμη μεγάλες προσθήκες, για να γίνει φόβητρο. Λίγο μετά έφυγε και ο Ρόμπερτ Μακ…

Έναν χρόνο μετά ,αναφέρουμε τα ίδια. Όχι, επειδή ο ΠΑΟΚ δεν μεγάλωσε, δεν δυνάμωσε. Το αντίθετο. Επειδή έγιναν τόσα πολλά βήματα προς τα μπρος, που έχει φτάσει στο σημείο να μιλάει ανοιχτά, για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο σχεδόν με ίδια ομάδα με πέρσι, την στιγμή που ο αντίπαλος σου έχει ενισχυθεί σημαντικά, κατεβαίνεις ως αουτσάιντερ στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου. Απο την άλλη βρισκόμαστε στις 14 Ιουλίου οπότε υπάρχει χρόνος για δύο μεγάλες μεταγραφές, για δύο μεταγραφάρε,ς που θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Ο Ρόμπερτ Μακ ήταν μία τέτοια κίνηση. Ο Σαμπράνο θα είναι επίσης μεταγραφάρα αν αποκτηθεί. Ο ΠΑΟΚ θέλει σίγουρα ένα ηγέτη στο κέντρο της΄άμυνας του και έναν ηγέτη στην μεσαία γραμμή. Δύο Πάμπλο Γκαρσία ή Πάμπλο Κοντρέρας αν βρει ο ΠΑΟΚ και τους ενσωματώσει σε αυτό το ρόστερ ,θα κάνει.. πλάκα φέτος. Μακάρι να τους βρει.

Για όλα τα παραπάνω, δεν μπορώ να μπω στην λογική να κρίνω από τώρα τον νέο προπονητή. Και ο Βλάνταν Ίβιτς να έμενε και με την απόδοση που είχε το σύνολο του από τον Μάρτιο και μετά, πάλι τις ίδιες μεταγραφές θα ήθελε για να αλλάξει επίπεδο.

12 ημέρες που παρακολούθησα από κοντά τις προπονήσεις και τον προπονητή μπορώ να βγάλω κάποια πρώτα συμπεράσματα αλλά ως εκεί. Θετικός άνθρωπος, συμπαθητικός, έξυπνος, που έχει πολλές ποδοσφαιρικές γνώσεις αλλά που και αυτός προσπαθεί να δεθεί με την ομάδα ως εντελώς καινούργιος προπονητής και που θα χρειαστεί και αλλο χρόνο να μάθει τον κάθε παίκτη του και τα… χούγια του.

Από τους καλύτερους της προετοιμασίας ο Μάριος Σιαμπάνης. Θετικές εντυπώσεις από τον νεαρό Δημητρίου. Ο Πρίγιοβιτς συνεχίζει με… φόρα. Ο Κλάους είναι ένας άλλος Αθανασιάδης σε σχέση με την περσινή προετοιμασία. Φαίνεται σε καλή διάθεση, να έχει ξεπεράσει όσα τον προβλημάτιζαν και τα βγάζει και στο γήπεδο, τουλάχιστον στις προπονήσεις.Ο ΠΑΟΚ που… ξέμεινε από Έλληνες τον έχει ανάγκη όπως και τον Μαλεζά. Ο Μπίσεσβαρ είναι αναγκαίος στην ενδεκάδα. Επίσης ήταν φανερό πως ο Δικέφαλος ψάχνεται με τη μεσαία του γραμμή, είναι ξεκάθαρο ότι ψάχνει άλλα αγωνιστικά στοιχεία. Κάποιον «box to box» που να μπορεί να γεμίζει το κέντρο και ταυτόχρονα να είναι πιο απειλητικός.

Για τον Ρέι δεν έχω καμία άποψη. Δεν τον έχω παρακολουθήσει ποτέ στη ζωή μου σε κάποιον αγώνα. Στα θετικά ότι φαίνεται επικοινωνιακός τύπος και έτσι το πρόβλημα της γλώσσας θα το ξεπεράσει, όπως επίσης ότι διψάει για διάκριση. Στα αρνητικά, ότι δεν έπαιζε σε σπουδαία ομάδα και δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη.

ΠΗΓΗ: inpaok.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments