Διεθνή

Συγκλονιστικές εικόνες από χιλιάδες οπαδούς στο σπίτι του Νούρι (pics&vids)

Συγκλονιστικές εικόνες από χιλιάδες οπαδούς στο σπίτι του Νούρι (pics&vids)
Χιλιάδες φίλαθλοι του Άγιαξ και όχι μόνο βρέθηκαν έξω απ' το σπίτι του Αμπντελχάκ Νουρί προκειμένου να σταθούν στο πλευρό της οικογένειάς του, ύστερα απ' την είδηση πως διαγνώστηκε με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Σε ηλικία μόλις 20 ετών, ο Αμντελάκ Νούρι διαγνώστηκε με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, γεγονός που έθεσε φυσικά τίτλους τέλους στην πολλά υποσχόμενη καριέρα του και επιπλέον προκαλεί μεγάλα ερωτήματα για τον τρόπο που θα ζει στο εξής.

Η ιστορία έχει αγγίξει όλο τον κόσμο, ποδοσφαιρικό ή μη, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να βρεθούν έξω από το σπίτι του Νούρι και με συνθήματα, πανό, καπνογόνα κλπ. ώστε να εκφράσουν τη στήριξή τους στις δύσκολες αυτές που καλούνται να διαχειριστούν οι δικοί του άνθρωποι.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας του Νούρι, που ένιωσε την ανάγκη να κατέβει από το σπίτι του και να ευχαριστήσει με λυγμούς τον κόσμο, αλλά και ο αδερφός του, που από το παράθυρο της κατοικίας του, δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει από την κατάσταση που βίωνε.

Στο σπίτι του Νούρι βρέθηκαν και παίκτες του Άγιαξ, που εξέφρασαν και εκείνοι τη στήριξή τους στην οικογένεια του συμπαίκτη τους.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις συγκλονιστικές στιγμές που δημιούργησε ο κόσμος που θέλησε να σταθεί δίπλα στην οικογένεια του νεαρού Ολλανδού:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments