Απίστευτη διαφορά – Δείτε πόσα έπαιρνε στον ΠΑΟ και με πόσα συμφώνησε στην Αλαβές ο Γουακάσο | Pagenews.gr
Pagenews Team 18 Ιουλίου 2017, 10:55 18 Ιουλίου 2017, 10:55

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο ήρθε πέρσι ως επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό και μάλιστα η απόκτησή του είχε εξελιχθεί σε σήριαλ, αφού υπήρχαν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονταν.

Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη για να κάνει το χατήρι του Ιταλού προπονητή και ο Γουακάσο είχε υπογράψει έναντι 600.000 ευρώ ετησίως.

Ξέρετε με πόσα χρήματα έκλεισε στην Αλαβές; Με 160.000 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή τρεις φορές και πλέον κάτω από τα λεφτά που του έδινε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προφανώς και πλήρωνε υπεραξία, όπως συμβαίνει και με τον Ρινάλντι που δεν μπορεί να… ξεφορτωθεί.

Όσον αφορά στον Σουηδό δεξιό μπακ, Ματίας Γιόχανσον, για τον οποίο γράφτηκε το όνομα του, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες να ντυθεί στα πράσινα.

Ο πρώην παίκτης της Αλκμάαρ όντως προτάθηκε στον Παναθηναϊκό προ μηνός, όμως είναι… αλμυρός για παίκτης που προορίζεται για αντί-Κουλιμπαλί.

Το κασέ του Γιόχανσον είναι στις 400.000 ευρώ, ποσό που δεν πρόκειται να δώσει ο Παναθηναϊκός για δεξιό μπακ, αφού το "μπάτζετ" για τον παίκτη που θέλουν να φέρουν για τη συγκεκριμένη θέση είναι 150.000 ευρώ, δηλαδή ένας… Κιβρακίδης.