«Ντου» αντιεξουσιαστών στην πρυτανεία του Παν. Θεσσαλίας – Μία υπάλληλος τραυματίας | Pagenews.gr
Pagenews Team 18 Ιουλίου 2017, 15:12 18 Ιουλίου 2017, 15:12

Έφοδο στο κτίριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έκαναν αντιεξουσιαστές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία εργαζόμενη στη Γραμματεία.

Οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στους πανεπιστημιακούς χώρους, καθώς κατέστρεψαν υπηρεσιακά έγγραφα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Το πρωί, ομάδα αντιεξουσιαστών κατέλαβε το κτίριο στο οποίο στεγάζονται οι τεχνικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς σήμερα είναι η τελευταία ημέρα προθεσμίας για τη δημοπράτηση δύο κτιρίων στην περιοχή των Παλαιών Βόλου, τα οποία τελούν υπό κατάληψη. Όταν δεν βρήκαν τίποτα εκεί, πήγαν στο Πρωτόκολλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για να πάρουν τους φακέλους που έχουν υποβληθεί και να μπλοκάρουν τον διαγωνισμό.

Όταν η υπάλληλος αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, προσπάθησε να κλειδώσει το συρτάρι στο οποίο βρίσκονταν οι φάκελοι, χωρίς να τα καταφέρει. Τελικά, οι περίπου 10 νεαροί, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας magnesianews, μπήκαν μπροστά από την υπάλληλο και την στρίμωξαν στην πόρτα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο γόνατο. Αφού πήραν δύο φακέλους, εξαφανίστηκαν. Η μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.