Αθλητισμός

Εξετάζει τον Αλφρεντ Ν’ Ντιαγέ ο ΠΑΟΚ!

Εξετάζει τον Αλφρεντ Ν’ Ντιαγέ ο ΠΑΟΚ!
Τον 27χρονο αμυντικό μέσο Αλφρεντ Ν' Ντιαγέ που ανήκει στη Βιγιαρεάλ εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του.n

O Aλφρεντ Ν’ Ντιαγέ, προτάθηκε και εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ ως μία λύση για την ενίσχυσή του στα χαφ, με τον Δικέφαλο να αναζητεί παίκτη με τα χαρακτηριστικά και τη σωματοδομή του Σενεγαλέζου. 

Ο Ν’ Ντιαγέ που ανήκει στη Βιγιαρεάλ και αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στη Χαλ του Μάρκο Σίλβα (σ.σ. 15 συμμετοχές και ένα γκολ), έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει ο ΠΑΟΚ για να προσθέσει το δυναμικό του έναν παίκτη με διαφορετικό στυλ από τα ήδη υπάρχοντα χαφ που έχει στο ρόστερ του. 

Αναμφίβολα η περίπτωση του Σενεγαλέζου έχει δυσκολίες, αφού βρίσκεται στα… ραντάρ κι άλλων συλλόγων, όμως ο ΠΑΟΚ εξετάζει όλες τις παραμέτρους, προκειμένου να μπει σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, είτε για την αγορά του ή για τον ετήσιο δανεισμό του. 

Ο Ν’ Ντιαγέ, είναι Γαλλοθρεμένος, καθώς έχει παίξει σε όλες τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στη Νανσί, πριν μεταπηδήσει στην Τουρκία και την Μπούρσασπορ. Από εκεί, πήρε μεταγραφή για τη Πρέμιερ Λιγκ και τη Σάντερλαντ, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα και της Μπέτις, πριν καταλήξει στη Βιγιαρεάλ (σ.σ. 7,5 εκ. ευρώ τον είχε κοστισει η αγορά του συν τα μπόνους), όπου και ανήκει μέχρι σήμερα. 

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments