Αθλητισμός

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Μποχωρίδης με εντολή Πασκουάλ!

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Μποχωρίδης με εντολή Πασκουάλ!
Οο Λευτέρης Μποχωρίδης θα μείνει στον Παναθηναϊκό Superfoods και δεν θα δοθεί δανεικός, ύστερα από απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ.

Στο ΟΑΚΑ θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο 23χρονος γκαρντ από την Θεσσαλονίκη. Ο «Μπόχω», που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πράσινους», φημολογούταν πως θα δοθεί δανεικός από το «τριφύλλι», ώστε να πάρει λεπτά συμμετοχής, να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις και να βρει ρυθμό. 

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές άσος θα συνεχίσει κανονικά στους «πράσινους» και δεν θα δοθεί δανεικός, ύστερα από απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ. Ο Καταλανός τεχνικός και το επιτελείο του αποφάσισαν να εμπιστευτούν τον Μποχωρίδη και να του δώσουν την ευκαιρία την ερχόμενη σεζόν.

Στην πρώτη σεζόν του Πασκουάλ ο πρώην παίκτης του Άρη είχε 21 συμμετοχές στην Stoiximan.gr Basket League με 3,7 πόντους, 1,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ ανά παιχνίδι (11:45 κατά μέσο όρο), ενώ στην Euroleague χρησιμοποιήθηκε σε επτά αναμετρήσεις, μετρώντας 1,7 πόντους ανά ματς σε 04:07 στο παρκέ. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», λοιπόν, αποφάσισε να συνεχίσει ο «Μπόχω» στο ΟΑΚΑ. Επομένως, οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν θα κινηθούν για άλλον Έλληνα γκαρντ.

Με τα τωρινά δεδομένα η «πράσινη» περιφέρεια αποτελείται από τους Νικ Καλάθη, Λούκας Λεκαβίτσιους, Λευτέρη Μποχωρίδη, Νίκο Παππά και Μάρκους Ντένμον, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει λεπτά στη θέση «2» και ο Κέι Σι Ρίβερς. 

Πάντως, τα τελευταία κομμάτια του «πράσινου» παζλ θα οριστικοποιηθούν μετά την τελική έκβαση της υπόθεσης του Κρις Σίνγκλετον, η παραμονή ή μη του οποίου επηρεάζει συνολικά τον σχεδιασμό του «τριφυλλιού» σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments