Αθλητισμός

Η σιωπή του Νεϊμάρ που ανάβει φωτιές στη Μπάρτσα και το αδιανόητο συμβόλαιο της Παρί! (vid)

Η σιωπή του Νεϊμάρ που ανάβει φωτιές στη Μπάρτσα και το αδιανόητο συμβόλαιο της Παρί! (vid)
Η... ένοχη σιωπή του Νεϊμάρ στην επιστροφή του στη Βαρκελώνη φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες. Τι του ζήτησε η διοίκηση που δεν... έκανε εκείνος.

Ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει πλέον γύρω από το όνομα του Νεϊμάρ και το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για εκείνον έχει… αγγίξει και τα υψηλά κλιμάκια των Καταλανών.

Όσο ο Βραζιλιάνος δεν βγαίνει να σχολιάσει το παραμικρό και να "τελειώσει" μια και καλή το θέμα, τόσο περισσότερο οι φήμες θα αυξάνονται για το αν θα συνεχίσει ή όχι στη Βαρκελώνη. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μένει μακριά απ’ τα μικρόφωνα, αφού και πέρσι που υπήρχαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Ρεάλ, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν σχολίαζε το παραμικρό.

Η Μπαρτσελόνα είναι θορυβημένη καθώς το θέμα έχει αρχίσει να σοβαρεύει… επικίνδυνα. Θα αντισταθεί ο Νεϊμάρ στα λεφτά του Νασέρ Αλ Κελαϊφί; Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Sport», η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή να τοποθετηθεί δημόσια και φυσικά να αρνηθεί ότι ενδιαφέρεται για την πρόταση της Παρί, να δηλώσει πίστη και αφοσίωση στην ομάδα του, να πει ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στους Καταλανούς. 

Ποια ήταν η απάντηση του 25χρονου επιθετικού; Η σιωπή! Και αυτή είναι… ύποπτη! Κατά την επιστροφή του από την Ίμπιζα στη Βαρκελώνη, ο Νεϊμάρ πολιορκήθηκε από δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο. Δεν έκανε καμία δήλωση και ήδη στην Καταλανονία βλέπουν τα πλάνα και τους… ζώνουν τα φίδια! Την ίδια ώρα, το ταξίδι του πατέρα του και μάνατζέρ του στο Παρίσι είναι λογικό να «ανάβει» νέες φωτιές. 

Στο μεταξύ, βραζιλιάνικη ιστοσελίδα δίνει λεπτομέρειες για το αδιανόητο συμβόλαιο που προσφέρουν οι Γάλλοι στον 25χρονο: 

– Πενταετές συμβόλαιο

– Πριμ υπογραφής και ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ. 

– Έξτρα μπόνους για την διαχείριση των δικαιωμάτων εικόνας του. 

– Θα είναι το πρόσωπο του συλλόγου στις καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

– Θα πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες της Qatar Sports Investment για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments