Αθλητισμός

Ριγέ, ολόμαυρη και μια έκπληξη!

Ριγέ, ολόμαυρη και μια έκπληξη!
Αυτές θα είναι οι τρεις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ μαζί με ένα σύνθημα του κόσμου .

O ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τη Macron για άλλη μία χρονιά «καινοτομούν» και φέρνουν νέες φρέσκες ιδέες, σε ότι αφορά τον σχεδιασμό των εμφανίσεων. Οι καινούριες του Δικέφαλου θα παρουσιαστούν στις 13:00 στο Μακεδονία Παλλάς.

Η μεγάλη καινοτομία για φέτος είναι το γεγονός πως η φανέλα του ΠΑΟΚ θα έχει (από τη μέσα πλευρά της) γνωστό σύνθημα των οπαδών του, που ακούγεται σε κάθε αγώνα και είναι σήμα κατατεθέν του θρυλικού πετάλου της Θύρας 4.

Αρκετοί σύλλογοι του εξωτερικού, που έχουν ενημερωθεί από τη Macron για τη συγκεκριμένη καινοτομία του ΠΑΟΚ και στο μέλλον αναμένεται να «αντιγράψουν» την ιδέα.

Ο Δικέφαλος θα παρουσιάσει σήμερα (20/7) μία νέα εκπληκτική ριγέ φανέλα (συνήθως είναι πρώτη στις προτιμήσεις του κόσμου), η οποία θα έχει φέτος περισσότερες και πιο λεπτές ρίγες, απ΄ ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια. Η δεύτερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ θα είναι η ολόμαυρη και η 3η θα είναι έκπληξη! Κρατιέται ως «επτασφράγιστο μυστικό» από τους ιθύνοντες του Δικεφάλου. Λόγω πάντως των κανονισμών της UEFA, αναμένεται να είναι ανοιχτόχρωμη και δεν μπορεί να έχει κανένα από τα χρώματα που θα έχουν οι άλλες δύο φανέλες.

Τα προηγούμενα χρόνια συνεργασίας με τη Macron, ο ΠΑΟΚ είχε ως 3η φανέλα την «μιλιτέρ» (σεζόν 2015-16), ενώ πέρυσι (2016-17) 3η φανέλα ήταν η μπλε.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments