Στα άκρα ο Εσιέν με Παναθηναϊκό | Pagenews.gr
Pagenews Team 20 Ιουλίου 2017, 06:16 20 Ιουλίου 2017, 6:16

Μεγάλος μπελάς αποδεικνύεται για τον Παναθηναϊκό ο Μάικλ Εσιέν. Ο παίκτης για τον οποίο το καλοκαίρι του 2015 το «Ελ. Βενιζέλος» έγινε καταπράσινο από τον κόσμο της ομάδας που τον υποδέχτηκε, έχει μετατραπεί σε εφιάλτης για τους πράσινους, αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται καιρό τώρα στα άκρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Αφρικανός άσος, δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από το ποσό των 419 χιλ. ευρώ που του επιδίκασε η ΕΠΟ στη διαμάχη με τον Παναθηναϊκό και απαιτεί να του καταβληθούν όλες οι ρήτρες του συμβολαίου που είχε υπογράψει με το τριφύλλι.

Ο Εσιέν έχει καταθέσει έφεση στην απόφαση της ΕΠΟ, ζητώντας επί της ουσίας περισσότερα χρήματα (τα οποία προβλέπονταν στο συμβόλαιό του μεν, δεν τα δούλεψε ποτέ δε…) φτάνοντας την κατάσταση στα άκρα. Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί χθες, αλλά αναβλήθηκε.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί τον συμβιβασμό με τον Γκανέζο, ο οποίος όμως δε φαίνεται να κάνει πίσω, συνεπώς όλα θα κριθούν σε νέα δικαστική διαμάχη σε ένα σίριαλ που ζημιώνει όλο και περισσότερο τον Παναθηναϊκό σε οικονομικό επίπεδο.