Δωρεά 5.000.000 ευρώ στην πληγείσα από τους σεισμούς του 2014 Κεφαλονιά | Pagenews.gr
Pagenews Team 20 Ιουλίου 2017, 12:14 20 Ιουλίου 2017, 12:14

«Η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για την υλοποίηση της δωρεάς προς την Κεφαλονιά, αποτελεί απόφαση συνέχειας και πράξη ευθύνης απέναντι στους πολίτες» δήλωσε η Ρένα Δούρου από την Κεφαλονιά σχετικά με την υλοποίηση από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής της δωρεάς των 5.000.000 ευρώ στην πληγείσα από τους σεισμούς του 2014 Κεφαλονιά για τη χρηματοδότηση 4 έργων.

«Η διαπεριφερειακή συνεργασία και η αλληλεγγύη έχουν να κάνουν με την αποτελεσματική άσκηση διοίκησης ? και με την ανάγκη φερεγγυότητας απέναντι στους πολίτες στους οποίους λογοδοτούμε και από τους οποίους κρινόμαστε», επισήμανε η Περιφερειάρχης Αττικής, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Σ’ αυτή μετείχε με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρο Γαλιατσάτο παρουσία της Βουλευτού Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτης Θεοπεφτάτου.

«Χωρίς να αναζητούμε δημοσιότητα, χωρίς να κάνουμε μικροπαραταξιακές σπέκουλες, επιλέγουμε τις συνέργειες με τους φορείς του Δημοσίου, ως εργαλείο δουλειάς και παράγοντα παραγωγής έργου», τόνισε μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης.