Ελλάδα

Έγκλημα στο Περιστέρι: Συγκλονίζει ο διάλογος γιατρού – δράστη

Έγκλημα στο Περιστέρι: Συγκλονίζει ο διάλογος γιατρού – δράστη
Δεν μπορεί να το πιστέψει ο αδελφός του δράστη. Σκότωσε τη σύντροφό του με 45 μαχαιριές. Είχε σκοτώσει μια γυναίκα και στο παρελθόν. Αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα.

Συγκλονισμένος είναι ο αδερφός του 45χρονου που κατακρεούργησε την σύντροφο του στο Περιστέρι. 

«Τον αφήνανε να βγει, τώρα να τον αφήσουν εκεί που είναι» είπε ο αδερφός του καθ’ ομολογία δολοφόνου στον ΑΝΤ1. «Ακόμα εγώ δεν το πιστεύω, αλλά έγινε, είχε ξαναγίνει, για αυτό ήταν και μέσα στο Δαφνί. Είχε γίνει ένα περιστατικό εδώ και 5-6 χρόνια», επισήμανε.

Πριν από έξι χρόνια, ο δράστης είχε σκοτώσει μια κοπέλα στο Λουτράκι, δήλωσε γειτόνισσα του θύματος. Ο 45χρονος είχε καταδικαστεί, μπήκε στο ψυχιατρείο αλλά από ένα σημείο και μετά, έβγαινε τα πρωινά και έμπαινε μόνο τα βράδια για να παρακολουθείται η κατάστασή του.

Τον έβλεπαν να πηγαίνει στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και μια – δυο φορές είχαν ακούσει και τσακωμό ανάμεσα στο ζευγάρι. Οι γείτονες μάλιστα είπαν πως δεν έβλεπαν τη γυναίκα να βγαίνει από το σπίτι.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το σώμα της έφερε μαχαιριές, με τον άνδρα που θεωρούσε σύντροφό της να την σκοτώνει.

Ο δράστης βγήκε με μία ημέρα άδεια σήμερα, πήγε στο σπίτι της συντρόφου του, την δολοφόνησε και αμέσως μετά το έγκλημα επέστρεψε στο Δαφνί, πήγε σε έναν ψυχίατρο και ομολόγησε.

O συγκλονιστικός διάλογος του γιατρού με τον δράστη

Γιατρός: «.. Τι έχεις Γιώργο σήμερα; Έχει γίνει κάτι;»

Δράστης «… δεν είμαι καλά. Σκότωσα χθες το απόγευμα τη σύντροφο μου στο σπίτι»

Γιατρός: « … μου μιλάς σοβαρά;»

Δράστης «…. ναι μιλάω πολύ σοβαρά, πήρα το μαχαίρι της κουζίνας και την έσφαξα. Αν πάτε στο σπίτι θα τη βρείτε»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments