Lifestyle

Αυτοκίνητο πάτησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Αυτοκίνητο πάτησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια
Σοβαρό ατύχημα, με την τραγουδίστρια να παθαίνει μόλυνση από χτύπημα στο πόδι.

Σοβαρό ατύχημα είχε η Έλενα Γκρέκου, με την τραγουδίστρια να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το iapopsi.gr, όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρουν μαρτυρίες φίλων της τραγουδίστριας, όταν εκείνη ενώ πήγε να ανοίξει την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου ενός φίλου της, για να πάρει κάτι από το πίσω κάθισμα, αυτός δεν την αντιλήφθηκε, έβαλε μπρος με αποτέλεσμα να της πατήσει με ταχύτητα το αριστερό πόδι.

Συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια κείτονταν στην άσφαλτο για αρκετή ώρα, ανίκανη να αντιδράσει και να κουνηθεί, αφού πάνω στο αριστερό της πόδι βρισκόταν η ρόδα ενός αυτοκινήτου. Η Έλενα Γκρέκου σπάραζε από τους πόνους και αιμορραγούσε, ενώ όλοι γύρω της είχαν σοκαριστεί, μη μπορώντας να τη βοηθήσουν μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Το τραύμα αποδείχτηκε σοβαρό και η Έλενα Γκρέκου χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η τραγουδίστρια έχασε το νύχι του μεγάλου της δαχτύλου, ενώ στάθηκε άτυχη, καθώς έπαθε ακόμη μία σοβαρή μόλυνση. Το περιστατικό συνέβη πριν ένα μήνα με την τραγουδίστρια να αναρρώνει και να ευχαριστεί τον Θεό που δεν έπαθε κάτι χειρότερο.

Το ατύχημά της, η Έλενα Γκρέκου, προσπάθησε να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ επειδή είχε προγραμματισμένες live εμφανίσεις τις οποίες και δεν μπορούσε να ακυρώσει, ανέβαινε στην πίστα υποβασταζόμενη και με το πόδι μπανταρισμένο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments