Μedia

Τέλος οι “διαρροές” στα realities – Δείτε τι θα κάνουν τα κανάλια

Τέλος οι “διαρροές” στα realities – Δείτε τι θα κάνουν τα κανάλια
Βρέθηκε ο τρόπος για να μη μαθαίνουμε από πριν τι θα συμβεί και ποιος θα αποχωρεί από το παιχνίδι.

Υπήρξε εποχή που τα spoilers στο Survivor ήταν… εκνευριστικά πολλά. Μέρες πριν δεις ένα επεισόδιο ή μια αποχώρηση, γνώριζες τι ακριβώς θα συμβεί, ποιος θα κερδίσει στο άθλημα, τι θα φάνε οι νικητές, ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο ΣΚΑΪ προσπάθησε και εν μέρει έλυσε το πρόβλημα, μειώνοντας κατά πολύ τις "διαρροές", όσο το παιχνίδι προχωρούσε, αλλά η "ζημιά" είχε ήδη γίνει. Και πλέον οι άνθρωποι της παραγωγής ψάχνουν τρόπο για να αποφύγουν τα ίδια φαινόμενα και στο Survivor 2.

Ένα τρόπο που φαίνεται να τους τον δίνει ο ΑΝΤ1 και το reality "Nomads", που θα είναι η… απάντηση στο Survivor. Όπως έχει γίνει γνωστό, το νέο ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Αμαρουσίου «Νομάδες» θα κάνει την ανατροπή και θα μεταδίδει στο τηλεοπτικό κοινό σε πραγματικό χρόνο τις αποχωρήσεις των παικτών. Με άλλα λόγια… live!

Την ίδια μάλιστα τακτική σκέφτεται να ακολουθήσει και ο ΣΚΑΪ στον νέο κύκλο του Survivor που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον ερχόμενο Οκτώβριο. Κι αυτό, όχι μόνο για να γλιτώσει από τις διαρροές, μα επιπλέον για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όσον αφορά στον ανταγωνισμό με το «Nomads». Τόσο τα στελέχη όσο και ο Τούρκος παραγωγός γνωρίζουν καλά πως το live πρόγραμμα κερδίζει το ενδιαφέρον του κοινού σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι το μαγνητοσκοπημένο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments