Αθλητισμός

Έρικ Γκριν: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, αλλά θέλω μεγαλύτερο ρόλο»

Έρικ Γκριν: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, αλλά θέλω μεγαλύτερο ρόλο»
Με παράπονο έφυγε από τον Ολυμπιακό.

ntttttt

Αρχικά ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει για τους Πειραιώτες και εξέφρασε ένα μικρό παράπονο για τον ρόλο, τον οποίον είχε την περασμένη σεζόν: 

“Λατρεύω τον Ολυμπιακό και μου λείπει πολύ, όμως εγώ ήθελα να είμαι σε μια ομάδα που θα έχω μεγαλύτερο ρόλο για να δείξω περισσότερα από αυτά που ήμουν σε θέση να δείξω (σσ στον Ολυμπιακό). 

Ανυπομονώ για την Ισπανία και την Βαλένθια, είμαι ενθουσιασμένος και δεν μπορώ να περιμένω για ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μου με την ομάδα και να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε και τι είμαστε ικανοί να “οικοδομήσουμε” την νέα αγωνιστική περίοδο”.nnΌσο για το γεγονός ότι η Βαλένθια κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα Ισπανίας και αν αυτό θα κάνει το έργο το δικό του και των συμπαικτών πιο δύσκολο την επόμενη σεζόν, είπε: 

“Δεν νομίζω πως θα είναι πιο δύσκολο. Η Βαλένθια ήδη έχει μια εκπληκτική ομάδα. Απλώς εμείς πλέον πρέπει να “χτίσουμε” πάνω σε όσα πέτυχαν τα παιδιά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και να προσπαθήσουμε ξανά για το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν. Είμαι έτοιμος να δείξω στον καθένα τι μπορώ να κάνω από αγώνα σε αγώνα, να κάνω το παιχνίδι μου και να σκοράρω.

Έχω δουλέψει πολύ σκληρά αυτό το καλοκαίρι και είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να πάω σε μια ομάδα, να είμαι ο εαυτός μου και να δείξω τι μπορώ να κάνω με μεγαλύτερο ρόλο”.n

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments