Αθλητισμός

Ξέσπασμα Τούντορ: «Μήπως θέλετε αίμα;» (vid)

Ξέσπασμα Τούντορ: «Μήπως θέλετε αίμα;» (vid)
Χαμός στη συνέντευξη Τύπου του Ίγκορ Τούντορ μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό της Γαλατασαράι από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. n

Ο Κροάτης τεχνικός θεωρείται… τελειωμένος μετά τον αποκλεισμό από την Έστερσουντς στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας ζήτησαν επίμονα από την διοίκηση να τον διώξει και ο ίδιος ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ τα έβαλε με τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Πέμπτης. 

«Είμαστε λυπημένοι για το αποτέλεσμα. Απολογούμαι πρώτος στους φιλάθλους μας που ήρθαν στο γήπεδο για να μας υποστηρίξουν. Οι ποδοσφαιριστές είναι στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα. Ίσως αυτά τα λόγια να μην είναι κατάλληλα τώρα, αλλά οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν.

Αν το παιχνίδι γινόταν ένα μήνα αργότερα, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Φτιάχνουμε μία νέα ομάδα και ο κόσμος πρέπει να σταθεί στο πλευρό μας. Είμαι σίγουρος πως η σεζόν θα είναι… τέλεια για εμάς» ήταν τα πρώτα λόγια του Τούντορ, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε ειρωνικά σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί… 

 «Ο κόσμος δεν γνωρίζει γιατί ήρθε αυτό το αποτέλεσμα και το καταλαβαίνω. Ίσως και να ικανοποιηθείτε μερικοί αν το πω. Όπως η ομάδα έχει πρόεδρο, έχει τεχνικό διευθυντή, έχει στελέχη που παίρνουν τις αποφάσεις. Δεν αποφασίζω εγώ. Το μόνο σίγουρο είναι πως αποκλειστήκαμε.

Πήγαμε σε ένα παιχνίδι κόντρα σε ομάδα πιο έτοιμη από εμάς και ορισμένες μεταγραφές βρίσκονταν μαζί μας μόλις επτά ημέρες. Πρέπει να το καταλάβετε. Αναλαμβάνω την ευθύνη, αλλά δεν θα παραιτηθώ. Μήπως θέλετε αίμα;» ανέφερε. 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του: 

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments