Αθλητισμός

Ο κόσμος δίπλα του πάντα, αρχίζει η αγορά των διαρκείας!

Ο κόσμος δίπλα του πάντα, αρχίζει η αγορά των διαρκείας!
Την πεποίθηση ότι ο κόσμος του Άρη θα σταθεί για άλλη μία φορά στο πλευρό της ομάδας που τόσο αγαπάει εξέφρασε χθες ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

nn nnn nnn nnnnnnnn

Την πεποίθηση ότι ο κόσμος του Άρη θα σταθεί για άλλη μία φορά στο πλευρό της ομάδας που τόσο αγαπάει εξέφρασε χθες ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Η απόδειξη αρχίζει να γράφεται από σήμερα…

Τα εισιτήρια διαρκείας κυκλοφορούν από σήμερα ηλεκτρονικά για τον κόσμο του Άρη μέσω της πλατφόρμας viva.gr και από την ερχόμενη βδομάδα και από την μπουτίκ της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο.

Την δεδομένη χρονική στιγμή ο κόσμος του Άρη μετατρέπεται σε βασικό… χρηματοδότη της ομάδας. Είναι κάτι που έχει επαναλάβει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές, είναι κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα να μπει και πάλι σε μια σωστή λειτουργία, ολοκληρώνοντας κάποιες συμφωνίες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν είναι αυτός ο ενδεδειγμένος τρόπος διοίκησης, αλλά επειδή η κατάσταση δεν πρέπει να αρχίσει να ξεφεύγει, μέσω των εισιτηρίων διαρκείας, θα αποκτήσει η ΚΑΕ μια στοιχειώδη ρευστότητα, ικανή να την βοηθήσει στις άμεσες υποχρεώσεις και ανάγκες της.

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments