Αυτοδιοίκηση

Για 11η χρονιά το Φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο» στα παράλια της Λάρισας

Για 11η χρονιά το Φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο» στα παράλια της Λάρισας
Πλούσιες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις θα απολαύσουν όσοι βρεθούν το τριήμερο 28, 29 & 30 Ιουλίου και το Σάββατο 5 Αυγούστου στο φεστιβάλ πολιτισμού «Με θέα το Αιγαίο» που διοργανώνεται στα παράλια του νομού Λάρισας.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται για ενδέκατη συνεχή χρονιά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους Αγιάς και Τεμπών.

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σημείωσε πως με τη συνεργασία Περιφέρειας, δήμου Αγιάς και δήμου Τεμπών «προσφέρεται ένα πλούσιο θέαμα το οποίο μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει, καθώς οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό». Κάλεσε δε τους πολίτες να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ το οποίο και το χαρακτήρισε «μια μεγάλη γιορτή με μεγάλη τουριστική προβολή».

Τέλος ο κ. Αγοραστός επεσήμανε πως με το συγκεκριμένο Φεστιβάλ «δίνονται ανάσες στην τοπική οικονομία, την κοινωνία, αλλά και ανάσες στην καθημερινότητα σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας τόνισε πως το Φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο» είναι ένα πλέγμα πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων που αναδεικνύει την συνεργασία μεταξύ 1ου και 2ου βαθμού αυτοδιοίκησης και φορέων του νομού.

«Είναι μια ευκαιρία για τον κόσμο που βρίσκεται αυτή την περίοδο στα παράλια, που είναι πολύς, να το "ρίξει έξω" και να διασκεδάσει. Να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη και τον συνάδελφο Δήμαρχο για τη συνεργασία και όλους όσους συμμετέχουν ενεργά για να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ» είπε ο κ. Γκουντάρας.

Ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος τόνισε πως πρόκειται για ένα φεστιβάλ το οποίο «βγάζει προς τα έξω τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, την πολιτιστική μας κληρονομιά, την εγρήγορση των φορέων την δημιουργικότητα των κατοίκων αλλά και τα στοιχεία του εθελοντισμού, της συνεργασίας και της συμμετοχής».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments